Şimdi Ara

Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: taytoo

P150EM 15.6"
    Intel® Core™ i7-3720QM 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm
    16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    750GB Momentus® XT 6GB/sn 7200RPM 32MB ST750LX003
    2GB GDDR5 AMD® Mobility Radeon HD7970M 256-Bit DX11

Formattan sonra sıkıntı çıkmadı mavi ekran falan, en fazla 74 dereceyi gördüm Modern Warfare 3'te

taytoo peki format attiktan sonra dedigin ilk 30 gun sureli yasal surumu mu kullandin yoksa kacak sifre ile aktive mi ettin sistemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha olayı kes , oyunlar crack oyunlar ise firmaya dava bile açılır kopya oyun kurulu bilgisayar satmaktan
  • 30 günde şu an aktive edilmemiş. Orjinal cd den yeni cd ye çektim öyle yükledim Win 7'yi.
    Format öncesi, bilgisayar açılmadan bile mavi ekran geliyordu bazen, oyunda da aldım netteyken de. Şu an sıkıntı yok gibi.
    Call of duty oynarken bi yandan da oyun yüklüyodum, alttada bi suru dosya, internet sitesi falan açıktı. En fazla kastırdığım o olmuştur heralde.
    Şu Windowsuda etkileştireyim birde bakalım.
  • etkinlestirmeden once iyice bir kastirsaydin bilgisayari da zorlayip gorseydin bakalim mavi ekran veriyormu diye,eger vermiyorsa birde aktif ettikten sonra deneyebilirsen cok iyi olur.belki tekrarda format zahmeti gerektirecek eger mavi ekran yakalrsan ama yinede anlamis oluruz kacak yazilimdan oldugunu.Cok buyuk olasilikla kacak yazilimdan dolayi olabilir.forumda diger arkadasta bahsetti ve gayet iyi aciklayici olmustu.sende aktif olmus ve olmamis halleriyle kastirirsan anlariz belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

etkinlestirmeden once iyice bir kastirsaydin bilgisayari da zorlayip gorseydin bakalim mavi ekran veriyormu diye,eger vermiyorsa birde aktif ettikten sonra deneyebilirsen cok iyi olur.belki tekrarda format zahmeti gerektirecek eger mavi ekran yakalrsan ama yinede anlamis oluruz kacak yazilimdan oldugunu.Cok buyuk olasilikla kacak yazilimdan dolayi olabilir.forumda diger arkadasta bahsetti ve gayet iyi aciklayici olmustu.sende aktif olmus ve olmamis halleriyle kastirirsan anlariz belki.

Evet Mavi Ekran. Güncellemeden önce 2 saat Call of oynadım Mavi ekran verdi. Güncelleştirmeyi yaptım crack le Call of Duty, Warcraft, Unreal Tournament 3,
    Need for speed açıp, bi yandan Unreal oynarken 1dk sonra görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti gibi bişiy yazdı. Oyuna girmeye çalışıncada Mavi ekran verdi. Tekrar aynısını yaptım yine verdi. Birde yeni farkettim şarj aletini takmadan açılmıyor alet. Yarın bir arayıp geri gönderirim artık heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytoo -- 10 Ağustos 2012; 20:21:42 >

• http://forum.notebookreview.com/sager-clevo-reviews-owners-lounges/668183-awakens-p150em-np9150-review-19.html burada birçok kullanıcıyla aynı konfigürasyonu sipariş verdik anlamadığım onlar niye böyle hatalarda bahsetmezken bizde her alanda aynı sorun ..kasa aynı işlemci ekran kartı aynı ..belki ram in markası farklı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_siyah

oha olayı kes , oyunlar crack oyunlar ise firmaya dava bile açılır kopya oyun kurulu bilgisayar satmaktan

Bu tur durumlarda zaten dava edip sirketi rezil ediceksin ki akillanip bir daha yapmasinlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.