kbt yeni kaydoldum pach attım ama play e basılmıyor çözümü varmı herkezdemi öyle yardımcı olabilen varmı?
quote:Orijinalden alıntı: Sciuridae Açılan konu sayısı: over 9000 1. sayfaya baktım göremedim bende açtım öncesinden haberim yok öyle diceğine cevap vversen çokmu zor
quote:Orijinalden alıntı: canberk88 launcher a tıklayıp thereısnourflevel yazarsan oyna butonu çıkar ancak şu an kbt açık değil. teşkkürler sağol
quote:Orijinalden alıntı: 199kewell quote:Orijinalden alıntı: Sciuridae Açılan konu sayısı: over 9000 1. sayfaya baktım göremedim bende açtım öncesinden haberim yok öyle diceğine cevap vversen çokmu zor konu açacağına arama yapsan çokmu zor
quote:Orijinalden alıntı: 199kewell quote:Orijinalden alıntı: canberk88 launcher a tıklayıp thereısnourflevel yazarsan oyna butonu çıkar ancak şu an kbt açık değil. teşkkürler sağol launcher neresi beyler? bilgisayardan çok anlamam çalıştır yeri mi?
quote:Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili quote:Orijinalden alıntı: 199kewell quote:Orijinalden alıntı: canberk88 launcher a tıklayıp thereısnourflevel yazarsan oyna butonu çıkar ancak şu an kbt açık değil. teşkkürler sağol launcher neresi beyler? bilgisayardan çok anlamam çalıştır yeri mi? herhangi bir yerine değil üstüne tıklaman yeter, ayrıca kbt kapalı yani boş uğraş