Şimdi Ara

yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben yeni bi char aldm bu gün skilleri sıfırlanmıs charı fire-force-pacheon yapmaya karar verdim fakat skilleri verdigimde fire ve pacheonu verdm ama bunların yanınde cold ve light kendiliginden acıldı ve force ı acamadım yardımcı olabilir misiniz ???

• Nasıl kendiliğinden açılır hocam yanlışın vardır, sıfırlama başka varsa bir daha dene olacaktık
  • Silkroad ta build sistemi degisti 360 olan skill acma puanı 240 a indirildi eu larinki gibi. fire cold ligt 120 olarak hesaplaniyor örneğin fire cold light tan herhangi birini uplarsan diger ikiside otomatik olarak uplaniyor. Bicheon 120 pacheon 120 heuksal 120 force 120 bu sekilde diger skiller. Bu durumda el yakmasi icin mecburen fire light cold aciyoruz yan build olarakta force bicheon pacheon heuksal dan herhangi birini aciyoruz. İnşallah anlatabilmisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Silkroad ta build sistemi degisti 360 olan skill acma puanı 240 a indirildi eu larinki gibi. fire cold ligt 120 olarak hesaplaniyor örneğin fire cold light tan herhangi birini uplarsan diger ikiside otomatik olarak uplaniyor. Bicheon 120 pacheon 120 heuksal 120 force 120 bu sekilde diger skiller. Bu durumda el yakmasi icin mecburen fire light cold aciyoruz yan build olarakta force bicheon pacheon heuksal dan herhangi birini aciyoruz. İnşallah anlatabilmisimdir

YAni forceyi silah skiliyle kullanımayacak anlamına mı geliyor bu ( :
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

quote:

Silkroad ta build sistemi degisti 360 olan skill acma puanı 240 a indirildi eu larinki gibi. fire cold ligt 120 olarak hesaplaniyor örneğin fire cold light tan herhangi birini uplarsan diger ikiside otomatik olarak uplaniyor. Bicheon 120 pacheon 120 heuksal 120 force 120 bu sekilde diger skiller. Bu durumda el yakmasi icin mecburen fire light cold aciyoruz yan build olarakta force bicheon pacheon heuksal dan herhangi birini aciyoruz. İnşallah anlatabilmisimdir

kullanırsın ama lg-cold-fire açamazsın.Yeni sistem sitesinde anlatılıyor araştırırsanız detaylarını bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

quote:

Kullanilabilir ama el yakmasiz ne kadar iyi olur onu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.