Bildirim
Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: UmkuTC
Arkadaşlar ben daha acemiyim :) Bir program yazmak istiyorum konusuda aynı windowsdaki uyku modu gibi olacak fakat ekran kararmıcak ekran da ID Pw soracak onu girmezse işlem yapamıcak .. aynı siteye giriş yapıp konu açmak gibi diyebiliriz.Nasıl yapabilirim bunu ?
Api kullanarak belki fakat ben pek sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: greencraft
quote:
Orijinalden alıntı: UmkuTC
Arkadaşlar ben daha acemiyim :) Bir program yazmak istiyorum konusuda aynı windowsdaki uyku modu gibi olacak fakat ekran kararmıcak ekran da ID Pw soracak onu girmezse işlem yapamıcak .. aynı siteye giriş yapıp konu açmak gibi diyebiliriz.Nasıl yapabilirim bunu ?
Api kullanarak belki fakat ben pek sanmıyorum.
Bu programı yazsam bile antivirüsler büyük ihtimalle virüs olarak görür diye düşünüyorum..Api nedir tam olarak açar mısın acemiyim bu konularda :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmkuTC -- 16 Temmuz 2013; 13:14:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X