Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha acemiyim :) Bir program yazmak istiyorum konusuda aynı windowsdaki uyku modu gibi olacak fakat ekran kararmıcak ekran da ID Pw soracak onu girmezse işlem yapamıcak .. aynı siteye giriş yapıp konu açmak gibi diyebiliriz.Nasıl yapabilirim bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UmkuTC

Arkadaşlar ben daha acemiyim :) Bir program yazmak istiyorum konusuda aynı windowsdaki uyku modu gibi olacak fakat ekran kararmıcak ekran da ID Pw soracak onu girmezse işlem yapamıcak .. aynı siteye giriş yapıp konu açmak gibi diyebiliriz.Nasıl yapabilirim bunu ?

Api kullanarak belki fakat ben pek sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

quote:

Orijinalden alıntı: UmkuTC

Arkadaşlar ben daha acemiyim :) Bir program yazmak istiyorum konusuda aynı windowsdaki uyku modu gibi olacak fakat ekran kararmıcak ekran da ID Pw soracak onu girmezse işlem yapamıcak .. aynı siteye giriş yapıp konu açmak gibi diyebiliriz.Nasıl yapabilirim bunu ?

Api kullanarak belki fakat ben pek sanmıyorum.

Bu programı yazsam bile antivirüsler büyük ihtimalle virüs olarak görür diye düşünüyorum..Api nedir tam olarak açar mısın acemiyim bu konularda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmkuTC -- 16 Temmuz 2013; 13:14:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.