Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu dogru yeremi yanls yeremi actım bilmiyorum kusuruma bakmayn bi konuda fikir almak istiyorum toshiba marka laptopum 3 gun once arzalandi toshiba turkiye distribütörü. Tnb'ye bi iletisim formu yolladm bugun istanbuldan aradılar bana sadece yurticikargodan ucretsiz gonderim icin bi numara verdiler. Ama ne bana garantiyide yollayn ne biliyim sarsz cihazinida gonderin veya iste ne biliyim bunları hic birini soylemediler. Yani neye dayanarak yolluyorum elimde gonderdigome dair bir belge veya biz aldk diye bir belge ya gonderirim gelmezse yardmci olacak kisiye simdiden tesekkur ediyorum ivedi olarak cvpları bekliyorum tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepatit-O

Konuyu dogru yeremi yanls yeremi actım bilmiyorum kusuruma bakmayn bi konuda fikir almak istiyorum toshiba marka laptopum 3 gun once arzalandi toshiba turkiye distribütörü. Tnb'ye bi iletisim formu yolladm bugun istanbuldan aradılar bana sadece yurticikargodan ucretsiz gonderim icin bi numara verdiler. Ama ne bana garantiyide yollayn ne biliyim sarsz cihazinida gonderin veya iste ne biliyim bunları hic birini soylemediler. Yani neye dayanarak yolluyorum elimde gonderdigome dair bir belge veya biz aldk diye bir belge ya gonderirim gelmezse yardmci olacak kisiye simdiden tesekkur ediyorum ivedi olarak cvpları bekliyorum tesekkurler.

kargoya verdikten sonra sana kargo belge ve takip numarası verir..o takip numarası ile kargonun teslim olup olmadığını öğrenirsin...göndereceğin ürün güzel bir şekilde korunaklı olarak sarıp fatura ve garanti belgesi ile birlikte gönderebilirsin...ayrıca kutusunun içine ürünün arızasını belirten bir notta düşersen iyi olur.. gerçi bunları tnb ye sorsan daha çabuk cevap alırdın burdan cevap beklemezdin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.