Şimdi Ara

Yardım!!! 20.000 TL hangi aracı almalıyım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Accent Era.

Çok Az Yakıyor Oldukça Performanslı,Konforu Bence İyi,Parça Fiyatı Uygun,2. Eli Canlı.Her Sanayide Ustası Var Artık.

• Bende bu fiyatlarda 2.0 focus gia düşünüyorum 2001 2002 2003 model civarı. Ama Hyundai accent era,astra vectra gibi modellere de bakıyorum ama aklım hala focus da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 4 Mayıs 2012; 16:25:18 >
  • Megane alma pişman olursun...
  • Accent era ya da Ford Focus Ghia olabilir.
  • Bence 2-3 bin koy ve 2006-2007 model kia cerato 110 beygir dizel al.Bizzat bindim ve çok keyifli bir araba.Benim şimdiki aklım o zaman olsaydı c3 ü asla almazdım.C sınıfı çok farkediyor.
  • arkadaşlar limitimi 23000 tl ye kadar zorlayabilirim...

şuan için ki düşüncelerime göre benim için bagaj önemli bu nedenle sedan araç düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...

Siz olsanız 23000 tlye Hangi aracı alırsınız????
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden09

arkadaşlar limitimi 23000 tl ye kadar zorlayabilirim...

şuan için ki düşüncelerime göre benim için bagaj önemli bu nedenle sedan araç düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...

Siz olsanız 23000 tlye Hangi aracı alırsınız????

Toyota Corolla Sol Alırım 2005 model ve üstü
  • Sanayiye yolunuzun düşmesini istemiyorsanız, çok aşırı performans beklentiniz yoksa, B sınıfı araçlarda sıkışmak istemiyorsanız, yere sağlam basan bir aracınız olmasını istiyorsanız, güvenlik sizin için önemliyse, sert süspansiyonlu olmasını dert etmeyecekseniz ve daha da önemlisi bunlara en uygun bedelle ulaşmak istiyotsanız: Nissan Almera...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.