Şimdi Ara

Yardım!!! 20.000 TL hangi aracı almalıyım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumdaki yorumları çok okudum ama kafam daha çok karıştı... Şuan 1998 model uno aracımı satıp en fazla 20.000 tl ye kadar bir araç almak istiyorum... Bu konuları çok fazla anlayan birisi değilim lütfen bilgilerinizi benim paylaşın...

Benim için en önemli olan yakıt tasarrufu çünkü ayda yaklaşık 1000 km yol gidiyorum ve aracı şehir içinde hergün kullanıyorum. Tabii bunun yanında birazda konforlu olursa fena olmaz.

Benim aklımda bir kaç model var sizce hangisi daha mantıklı... Bu arada çok kararsızım dizel mi lpg araç mı alsam?

Renault Megane 1,6 16 Valf 2003-2005

Ford Fiesta 2004-2007

Fiat Grande Punto...

Skoda Fabia ....

Hyundai Accent Era

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkürler...

• bu arada bir araç daha eklemek istiyorum...

Ford Focus Ghia :)
  • Kimse yardım etmeyecek mi? Bekliyorum....
  • Günlük kullanmayAcağınız bİr arAç bakıyorsanız; MAZDA derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Günlük kullanmayAcağınız bİr arAç bakıyorsanız; MAZDA derim...

Arkadaş yazmış zaten aracı her gün kullanıyorum diye bu demek oluyor ki günlük kullanacak. Siz hala günlük kullanmayacaksınız diye arkadaşın fikir almak istediği araçtan başka araç öneriyorsunuz.

Arkadaşın sorusuna gelince. Bende şu an araç almayı düşünüyorum. Birçok kişiden ve forum sitesinden edindiğim bilgiye göre günlük kullanım için en iyisi Grand Punto.
  • Renault Megane 1,6 16 Valf 2003-2005
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...

Grande Punto benimde şuan en aklıma yatan fikir gibi ama punto olayına girince insanın aklı çok karışıyor 50 çeşit punto var önemli olan hangisi dolu olan modeli ve dizel mi benzin/lpg olarak mı alıp kullanmak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...

Megane olayıda aslında hiç aklımda yoktu bir arkadaş reno baysinde çalışıyor aklıma soktu... en iyisinin dinamik olduğunu ve alınacaksa 1,6 olması gerektiğini söylemişti. Fakat reno araca bu kadar para verilir mi tartışılır. Ve km de ne kadar yakıyor o konuda hiç bir fikrim yok bu nedenle bana fazla yakar gibi geliyor ve uzak duruyorum şimdilik....

Teşekkürler... Yorumlarınızı bekliyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reno derken spring den mi bahsediyorsunuz kardeş.megane iyidir.hele uno dan sonra .yanlız 20000 ye dinamik bulamazsın.autantic bulabilirsin.
  • Dizel punto alinabilir. Sehir ici kullanim icinde cok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden09

bu arada bir araç daha eklemek istiyorum...

Ford Focus Ghia :)

20.000'ne Gia sanki zor biraz
  • grande punto 90 ps bulunabilir o fiyata hem 6 vites hemde tüketim yönünden düşük
  • honda city eski kasa (2006-2008) arkasının tipi hariç mükemmel bir araba.İçi ve bagajı müthiş geniş, sınıfına göre kaliteli malzeme, honda motoru ve o eşsiz yakıt performansı (herkesin tüpte yaktığını benzinde yakan araç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@LPH -- 24 Mart 2012; 0:01:59 >
  • yorumlar için teşekkürler sanırım bu gidişler grande punto alacağım alternatifler azalıyor...

birde bu araçların hiçbirini kullanmadım konfor olarak nasıldır hangisi az yakar bilmiyorum. kullanan arkadaşlar yorum gelse çok iyi olacak...

dedeğm gibi şuan için en ağır basan sanırım grande punto ama hangi grante puntoyu almak gerekir sizce ve neden??????

Teşekkürler
  •  Yardım!!! 20.000 TL hangi aracı almalıyım!!!
  • yardımlarınız bu kadar sanırım
  • Punto alınabilir benzin/lpg de olabilir dizelde olabilir önemli olan temizini hırpalanmamışını bulmak.
  • temiz era yada 2006 2007 astra classic olabilir donanima aldanma 10 lu yaslarda ki arabalarda donanim skinti her yeri bozulur.
  • 4 daha ekle era al

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sadece-1300-km-de-hatasiz-accent-era-1-4-start-78850965/detay?source=promotion_topl
    bu mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri006 -- 28 Mart 2012; 8:52:35 >
  • bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2 gündür Chevrolet Aveo sedan araştırıyorum... Bu konuda bilgisi olan var mı ? Bu araç ile puntoyu kıyaslayacak olursak hangisi alınır?
  • 20.000 tlniz varsa ikinci el kesinlikle düşünülemez. ya sıfır yada eski kasa bmw alınmalı. 25-27 bin sıfır 1.2 polo bile, ikinci el araçlardan kat kat iyidir.hurdaya para bağlamak günahtır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.