Şimdi Ara

yardım!!! 2006 micra ve yaris 2007 picanto tercih ???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteklerin eğer sorunsuzluk ya da en az sorunsa ve düşük yakıt tüketimi ise; kaliteli servis hizmetleriyse Toyotadan şaşmayınız. Mademki önceliğiniz de şehir içidir kesinlikle 1.0 Yaris performans olarak 1.2 Micradan aşağı kalmaz, 1.1 Picanta yanında çok sönük kalır ve kıyas açısından uygun olmaz. Yaris yakıt tüketimi Micradan çok, hem de çok daha düşüktür. Fabrika tüketim değerlerine bakarsanız çok kolay görürsünüz bunu zaten. bizim bu konuda birşey demmemize bile gerek olmayacak kadar açık. Micra dediğiniz aracı bakımı ve parçalarını bir sorunuz bakalım ne kadar. Yarislerin iç hacmi micra ve picantayla karşılaştırılamayacak kadar geniştir. Avrupa'da Yaris çok satılan bir araç. Türkiye'de bagaj büyüklüğü tüketici için ön planda olduğundan hemen ona bakmakta.
  • bende 2006 model nissan micra 1.2 passion manuel vites var.benim aracim uretim hatalı.0 km aldim fakat nissan kabul etmedi dava actim ve kazandim simdi temyiz e gittiler.aracim la 90 km gecmeden bir depo yani 48 lt ile 950 km yol yaptim dahada gidecekti fakat korktum benzin aldim.bana baskasi benzinli aracla bu km yaptigini soylese inanmam ama yol bilgisayar fotolarını gonderebilirim.micra larda klasik fren kaliper tıkırtı sesi,direksiyonun soyulması,ufak tefek elektronik sorunlar vardir.gecenlerde 30000km bakimini sordum 350 ytl gibi bir fiyat verdiler.micranin ici ve bagaji eski kasa yaris e gore buyuktur.yeni kasa yarisin ici daha buyuktur micradan bagaj hemen hemen aynidir.nissan servisleri maalesef yetersiz.dava sayesinde nissan sirketinin teknik danişmanlarından genel mudurune kadar tanirim.bence yeni kasa yaris sizin icin daha iyi olacaktir eger micra ile ilgili bir sorunuz olursa cevaplayabilirim

• uzak dur arabalar bas bas gıtmıyor
  • sağlamlık ve mühendislik bakımından ikiside kendisini kanıtlamış. Ama servisini düşündüğümde 1.tercih yaris, 2.tercihim micra olurdu.
  • evet yakıt bakımından demiştim istanbuldayım fakat dediğiniz gibi temiz bir dizel bulamadım kararımı yariste verdim son olarak yorum yapan herkese teşekkürler bir tane buldum gidip bakacağım olmazsa bulana kadar aramaya devam edicem arada çok uygun bir micra çıkarsada değerlendiririm herlade...:)
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ne bakımdan fark eder mi anlamadım. Yakıt tüketimi konusunda çok fark olmaz aralarında. Aslında dizel de bulabilirsiniz ama model aralığı 2004-2005 olur. Temiz fiesta dizel bulmanız biraz zor olabilir ama siz yine de iyice bir araştırın. Bulamazsanız da tekrar Micra ve Yaris'e dönüş yaparsınız. İstanbul'da mı oturuyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: meliked

quote:

Benzinli düşünürseniz güzel bir araç bulabilirsiniz. Dizel olsun derseniz bulacağınız arabaların %80 i şirket arabasıdır. Benzinlilerin yakıt tüketimini bilemiyorum ama Fiesta sağlam arabadır.

şirket arabalrının biraz daha hor kullanıldığını düşünüyorum... :) dizel bakmıştım hep benzinlisi pahalıya gelir diye ama merak ettim acaba micra ve yaristen çok fark eder mi ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Fuji

bende 2006 model nissan micra 1.2 passion manuel vites var.benim aracim uretim hatalı.0 km aldim fakat nissan kabul etmedi dava actim ve kazandim simdi temyiz e gittiler.aracim la 90 km gecmeden bir depo yani 48 lt ile 950 km yol yaptim dahada gidecekti fakat korktum benzin aldim.bana baskasi benzinli aracla bu km yaptigini soylese inanmam ama yol bilgisayar fotolarını gonderebilirim.micra larda klasik fren kaliper tıkırtı sesi,direksiyonun soyulması,ufak tefek elektronik sorunlar vardir.gecenlerde 30000km bakimini sordum 350 ytl gibi bir fiyat verdiler.micranin ici ve bagaji eski kasa yaris e gore buyuktur.yeni kasa yarisin ici daha buyuktur micradan bagaj hemen hemen aynidir.nissan servisleri maalesef yetersiz.dava sayesinde nissan sirketinin teknik danişmanlarından genel mudurune kadar tanirim.bence yeni kasa yaris sizin icin daha iyi olacaktir eger micra ile ilgili bir sorunuz olursa cevaplayabilirim

ÜRETİM HATASI NEDİR MAHKEMELİK OLMAYI GEREKTİRECEK..

• İstanbul - Zeytinburnu'nda Derindere Toyota var. Oraya bir bakmanızı öneririm. Düzgün araçlar bulunabiliyor. Ben araç alacağım zaman hep oraya bakıyorum öncelikle. Birkaç defa da araba aldık memnun kaldık.
    quote:

evet yakıt bakımından demiştim istanbuldayım fakat dediğiniz gibi temiz bir dizel bulamadım kararımı yariste verdim son olarak yorum yapan herkese teşekkürler bir tane buldum gidip bakacağım olmazsa bulana kadar aramaya devam edicem arada çok uygun bir micra çıkarsada değerlendiririm herlade...:)
    quote:

Ne bakımdan fark eder mi anlamadım. Yakıt tüketimi konusunda çok fark olmaz aralarında. Aslında dizel de bulabilirsiniz ama model aralığı 2004-2005 olur. Temiz fiesta dizel bulmanız biraz zor olabilir ama siz yine de iyice bir araştırın. Bulamazsanız da tekrar Micra ve Yaris'e dönüş yaparsınız. İstanbul'da mı oturuyorsunuz?
    quote:

quote:

Benzinli düşünürseniz güzel bir araç bulabilirsiniz. Dizel olsun derseniz bulacağınız arabaların %80 i şirket arabasıdır. Benzinlilerin yakıt tüketimini bilemiyorum ama Fiesta sağlam arabadır.

şirket arabalrının biraz daha hor kullanıldığını düşünüyorum... :) dizel bakmıştım hep benzinlisi pahalıya gelir diye ama merak ettim acaba micra ve yaristen çok fark eder mi ...

• quote:

Orjinalden alıntı: 1drader

quote:

bende 2006 model nissan micra 1.2 passion manuel vites var.benim aracim uretim hatalı.0 km aldim fakat nissan kabul etmedi dava actim ve kazandim simdi temyiz e gittiler.aracim la 90 km gecmeden bir depo yani 48 lt ile 950 km yol yaptim dahada gidecekti fakat korktum benzin aldim.bana baskasi benzinli aracla bu km yaptigini soylese inanmam ama yol bilgisayar fotolarını gonderebilirim.micra larda klasik fren kaliper tıkırtı sesi,direksiyonun soyulması,ufak tefek elektronik sorunlar vardir.gecenlerde 30000km bakimini sordum 350 ytl gibi bir fiyat verdiler.micranin ici ve bagaji eski kasa yaris e gore buyuktur.yeni kasa yarisin ici daha buyuktur micradan bagaj hemen hemen aynidir.nissan servisleri maalesef yetersiz.dava sayesinde nissan sirketinin teknik danişmanlarından genel mudurune kadar tanirim.bence yeni kasa yaris sizin icin daha iyi olacaktir eger micra ile ilgili bir sorunuz olursa cevaplayabilirim

ÜRETİM HATASI NEDİR MAHKEMELİK OLMAYI GEREKTİRECEK..

burada anlatsam cok uzun surer.ana başliklar olarak beyinde,motorda,sanzimanda,elektrik sisteminde,iç dosemelerde,boyada ve kaportada sorunlar.ilk tespit raporunda 24 tane uretim hatası vardı.değişim kararının cıkmadan onceki detaylı son raporda motordaki,sanzımandaki ve beyindeki sorunlar yuzunden değişimine karar verildi.eger ogrenmek istediginiz ozel bir soru varsa cevaplayabilirim.

• teşekkür ederim özel bi sorum yok. 24 çok fazla üretim hatası için. eşim yaris diye tutturmamış olsa micra düşündüğüm modeller arasındaydı. arkadaşımda micra düşünüyor. onu uyarmam gereken durumlar nelerdir araç almadan önce. yazarsan memnun olurum..
  • arkadasiniz hangi motor ve donanımı almak istiyor acaba? 0 km mi alacak yoksa 2. el mi?(buarada konuyu acan ark. bize kızmaz umarım)
  • benzinli ve ful olanı sanırım yok yok demişti çünkü. micranın modelleri hakkında bilgim yok sormam gerekiyor..
  • tahminime gore tekna donanımı.siz tam olarak ogrenin donanımı.ben size birsey soyleyeyim bende donanımı iyi diye kanmıstım aldım birkac calismayan parcayi soyledigimde bu fiyata bu donanımı alıyorsun bu kadar ucuza bunlar normal demisti merkezdekiler.
    aracin altyapısı şimdiki clio ların altyapısının ilk denendigi aractir.aynı olay skoda fabia ile polo arasında olmustur.micra da deneme yapılıp olgunlastıktan sonra clio da kullanılmıstır.benzinli motorlar nissan ın dizeller renault undur.eger ark ınız kesinlikle alacagim diyorsa ben ona en uygun fiyatı alayım bayiimden.benim aracı değiştiremedim diye cok mahcuplar.bende yakınlarım için bu mahcubiyeti maalesef kullanıyorum...
  • fiyatı burayada yazarsanız sevinirim =) malum bende 2. elleri araştırıyorum fikir olur =)
  • micranın ikinci elini bilmiyorum ama yarisin çok iyi olduğunu biliyorum
    yaris
  • fiyat derken ben ancak 0 km fiyatı alabilirim.eger isterseniz 0 km hangi motor donanım fiyatını alayım?

quote:

fiyatı burayada yazarsanız sevinirim =) malum bende 2. elleri araştırıyorum fikir olur =)
  • meliked size yeni bir araç tavsiyesinde bulunacağım. Mitsubishi Colt'a baktınız mı hiç? Bakmadıysanız bir inceleyin.

Bu arada yeni kasa Yaris'lerin 1.0 motorları 3 silindir, eski kasaların 4 silindir. Bilginize...
  • teşekkürler tavsiyeniz için hiç bakmadım colt a bakayim bir fakat nasıl bir araçtır sağlamlık yakıt falan yazarsanız sevinirim bende internetten inceleyeceğim fiyatlarınıda hiç bilmiyorum
    quote:

meliked size yeni bir araç tavsiyesinde bulunacağım. Mitsubishi Colt'a baktınız mı hiç? Bakmadıysanız bir inceleyin.

Bu arada yeni kasa Yaris'lerin 1.0 motorları 3 silindir, eski kasaların 4 silindir. Bilginize...
  • tecna olan tam donanımlı modelinin fiyatını alabilrsiniz ya da en ucuza gelebilecek bir 0 micranın fiyatınıda öğrenebilirsiniz ben 2. el düşünüyorum fiyatlardan dolayı fakat uygun bir 0 olsa daha iyi olur tabiki ya da fikrim olur en azından... teşekkürler
    quote:

fiyat derken ben ancak 0 km fiyatı alabilirim.eger isterseniz 0 km hangi motor donanım fiyatını alayım?

quote:

fiyatı burayada yazarsanız sevinirim =) malum bende 2. elleri araştırıyorum fikir olur =)

• quote:

teşekkürler tavsiyeniz için hiç bakmadım colt a bakayim bir fakat nasıl bir araçtır sağlamlık yakıt falan yazarsanız sevinirim bende internetten inceleyeceğim fiyatlarınıda hiç bilmiyorum
    quote:

meliked size yeni bir araç tavsiyesinde bulunacağım. Mitsubishi Colt'a baktınız mı hiç? Bakmadıysanız bir inceleyin.

Mitsubishi COLT aslında piyasadaki en geniş ve güzel araçlardan biridir. donanım yoktur ama mitsubishi motor var. orijinal japondur. japonyaya bakın toyota ve honda ile rekabet edecek güctedir. Türkiyedeki şansızlığı Sabancı gurubu getirdiği için piyasası oluşmamış 2. planda tutumuştur. sabancı isteseydi toyota ya verdiği önceliği bu araca verseydi bugün toyotan çok mitsubishi konuşuyor olacaktık. 2 eli yoktur. neden ise sabancının politikası yüzünden. tabi bunlar ticari öngülerdir. avrupa ülkelerinde tercih sırlarındadır... italyada herkes küçük HB arac kullanır en çok gözüme çarpanlar Colt du. dizel versiyonu harikadır yakıt tüketimi konusunda sınıfının en az yakanıdır. 3 silindirli 1500 motoru vardır. hemde. allshit yani toyotanın M/M vitesi gibi. 0 fiyatı iyi bir pazarlıkla 32000 ytl alınabilir. trigen kayışı zincirdir. olumsuz yönleri dizelinde sesi içeri geçirir... ama iyi bir yalıtımla azaltılabilinir... kötü bir tarafıda aracı aerodinamik yapısı nedeniyle çok yüksektir cango gibi süratli viraj girişlerinde devrilme riski vardır. benzinlisi micradanda yaristende ucuzdur. ama dediğim gibi piyasası yoktur. ama mitsubishi dir...

iyi yayınlar

• o zaman ben pazartesi gunu en dusuk micra fiyatıyla en donanımlı tekna modelinin fiyatını alır yazarım.en azından bir fikriniz olur.
    buarada colt ta cok iyi bir arabadır.bir tek benzinli versiyonda motor sesi ile ilgili sikayet duydum onuda dizellerin 3 parca yalıtım malzemesi var onları takınca super sessiz oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.