Şimdi Ara

yardım!!! 2006 micra ve yaris 2007 picanto tercih ???? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun bayii ile konustum.en dusuk micra modeli olan mood donanımlı 1.2 micra artık pek getirmiyorlarmıs.o yuzden fiyat vermediler.tekna yı sordum ufak bir fark olabilir dediler ama ellerinde micra 1.2 passion donanımlı otomatik varmis onda ancak indirim yapabiliriz dediler.liste fiyatı 32500 indirimli liste fiyatı 30500 bayiinin verdigi fiyat 28500.
    0 km fiyatları gercekten bir felaket olmus.hele nissan iyice ucmus.ben sadece size fikir olsun diye yazdım.illaki 0 isterseniz yarislerde kampanya varmıs suan 25250 ye veriyorlar.eger butceniz yeterse bence ona bakın...
  • uçmuşlar gerçekten...
    bu fiyata micra alacağıma gider Polo 1.4 80 hp Trendline Tiptr. 4 kapı ABS 31.420 bayi fiyatı alırım... pazarlıkla belki 30 bine inerler... hem ikinci eli çok sağlam hemde vw alınır... hemde otomatik... donanım yok ama ne fark eder... yada piyasası yok ama Honda city 1.4 confort otomatik 28400 ytl... hemde sedan...

iyi yayınlar..

inşallah kafa karıştırmıyoruzdur...:)))
  • 0 fiyatları gerçekten çok pahalıymış... çok sağol yinede fikirimiz oldu ama 0 almam mümkün değilmiş bunu öğrendim =)... ben internetten aramaya devam ediyorum bir de birşey daha soracaktım fiestalarıda öneren çok oldu bu aralar ona da bakıyorum ama beyinlerinde hata mı oluyormuş ne birilerinden öyle şeyler duydum var mıdır böyle birşey acaba ya da alırken bir servise gösterilse anlaşılmaz mı ki??? ( bu gidişle ben sadece baktığımla kalıcam araba bi kere alınır aceleye gelmesin diye iyice araştıriyim diyorum ama böyle de alamıycam sonunda :) )
  • Ben beyni bozulan Fiesta ne gördüm ne de duydum. Acaba dedikleri otomatik şanzuman olabilir mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: meliked

0 fiyatları gerçekten çok pahalıymış... çok sağol yinede fikirimiz oldu ama 0 almam mümkün değilmiş bunu öğrendim =)... ben internetten aramaya devam ediyorum bir de birşey daha soracaktım fiestalarıda öneren çok oldu bu aralar ona da bakıyorum ama beyinlerinde hata mı oluyormuş ne birilerinden öyle şeyler duydum var mıdır böyle birşey acaba ya da alırken bir servise gösterilse anlaşılmaz mı ki??? ( bu gidişle ben sadece baktığımla kalıcam araba bi kere alınır aceleye gelmesin diye iyice araştıriyim diyorum ama böyle de alamıycam sonunda :) )
  • biraz ağır olacak ama fiesta çok çok kötü bir araç. ben olsam hiç bulaşmam.
    bu sınıfta japonların daha üstün olduğunu düşünüyorum. illa benzinli diyorsan toyota yaris, nissan micra, honda jazz veya mitsubishi colt tavsiye ederim. paran yetiyosa jazz geniş bagajıyla öne çıkar.
  • bilemiyorum onu soracağım bi neyi kastettiğini belki otomatik şanzumandır... bu arada illa benzinli demiyorum olursa dizelde olabilir jazz güzel araba ama fiyatları diğerlerinin biraz üstünde onu eledim o yüzden bagajada çok ihtiyacım yok, bu arada araba pazarları internte göre fiyatda nasıldır? aynı mıdır gitmeye gerek var mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ben beyni bozulan Fiesta ne gördüm ne de duydum. Acaba dedikleri otomatik şanzuman olabilir mi?
    quote:

0 fiyatları gerçekten çok pahalıymış... çok sağol yinede fikirimiz oldu ama 0 almam mümkün değilmiş bunu öğrendim =)... ben internetten aramaya devam ediyorum bir de birşey daha soracaktım fiestalarıda öneren çok oldu bu aralar ona da bakıyorum ama beyinlerinde hata mı oluyormuş ne birilerinden öyle şeyler duydum var mıdır böyle birşey acaba ya da alırken bir servise gösterilse anlaşılmaz mı ki??? ( bu gidişle ben sadece baktığımla kalıcam araba bi kere alınır aceleye gelmesin diye iyice araştıriyim diyorum ama böyle de alamıycam sonunda :) )

• Pazarda internetten daha ucuza araba bulabilirsin. Ama çoğu kaba tabirle çakaldır.
  • çakal derken :) güven olmaz demek istiyorsunuz heralde bende artık servise göstermeden anlaşmam öyle bir durumda, uyarı için teşekkürler...
    quote:

Pazarda internetten daha ucuza araba bulabilirsin. Ama çoğu kaba tabirle çakaldır.
  • quote:

çakal derken :) güven olmaz demek istiyorsunuz heralde bende artık servise göstermeden anlaşmam öyle bir durumda, uyarı için teşekkürler...
    quote:

Pazarda internetten daha ucuza araba bulabilirsin. Ama çoğu kaba tabirle çakaldır.

Kesinlikle servise göstermeden almayın. İleride başınız çok agrır sonra. 50 lira para verirsiniz servise ama gönlünüz rahat binersiniz.
  • Vallahi kardeşim ucuz yakıt dıyorsun evet 1000 1.100 motor hoş guzel ama bunların bıde parça ucuzluguna bakmak lazım servıse gıttıgınde bı bakım yaptırınca araba fıyatında bakım ucretı gelmemesi gerek ( Yaris ) tercihimdir benımde... picato japon Malı parçası pahalıdır..
  • 1 sene kadar Ford servisinde stajer olarak çalışmıştım 3 yıl Önce Ford araçları gercekten Cok mukemmel gerek focus gerekse fiesta mukkemmel araçlar yok beyın aırzasıymış felan hıc öyle bı sorunla karşılaşmadık çalıştıgım muddetce 2004 model felan temızleri war fiestaların 16-20 arası fıyatları 1.4 Dizel güzel araçtır tavsiyem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macit kücükarslan -- 7 Mart 2009; 11:42:04 >
  • hocam hortlatmışsın konuyu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.