Şimdi Ara

YARDIM ACER NOTEBOOK ADAPTOR VE VISTA CD SI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni acer 2920 Z aldım. adaptör LITEON diye bir marka. G o l d şubesi açmış ürünü. aceba acer marka olması gerekmez mi? değiştirmiş olabilirler mi? acer kullanan arkadaşlar aspire modellerinde adaptör markası nedir aceba? ayrıca vista cd si yok ürün de nasıl lisanslı kullanıcı olucam? tekrar kurmam gerekirse vistayı nasıl kuracam?

• quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

arkadaşlar yeni acer 2920 Z aldım. adaptör LITEON diye bir marka. **** şubesi açmış ürünü. aceba acer marka olması gerekmez mi? değiştirmiş olabilirler mi? acer kullanan arkadaşlar aspire modellerinde adaptör markası nedir aceba? ayrıca vista cd si yok ürün de nasıl lisanslı kullanıcı olucam? tekrar kurmam gerekirse vistayı nasıl kuracam?

Arkadaşım bende 5920g modelinden var delta electronic yazıyo galiba adaptörleri fason ürettirmiş acer. Ama seninkini değiştirmemişler diyemem ürün ikinci el olmadığı sürece öyle birşey yapmalarıda saçma olurdu. (zaten yerine bir tane koymak zorunda neden ötekini alsınki adam adaptörlerde çok bir özellik yok sadece akım şiddetleri farklı olabilir)

Cd işine gelince bizede vermediler ama recovery cdsi yaparak daha sonra tekrar kurulum için kullanabiliyorsun. Tabi aynı sistemi kullandıysalar. Ayrıca hdd üzerindeki özel olarak ayrılan bölümü silmediysen fn+F10 ile başlangıcda kurulumu tekrar yapabilirsin. Cd vermediklerine göre aynı sistemi kullanmışlar ama yinede model farklı kullanım kılavuzunu iyice incele sen yinede

• quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

arkadaşlar yeni acer 2920 Z aldım. adaptör LITEON diye bir marka. **** şubesi açmış ürünü. aceba acer marka olması gerekmez mi? değiştirmiş olabilirler mi? acer kullanan arkadaşlar aspire modellerinde adaptör markası nedir aceba? ayrıca vista cd si yok ürün de nasıl lisanslı kullanıcı olucam? tekrar kurmam gerekirse vistayı nasıl kuracam?

Arkadaşım bende 5920g modelinden var delta electronic yazıyo galiba adaptörleri fason ürettirmiş acer. Ama seninkini değiştirmemişler diyemem ürün ikinci el olmadığı sürece öyle birşey yapmalarıda saçma olurdu. (zaten yerine bir tane koymak zorunda neden ötekini alsınki adam adaptörlerde çok bir özellik yok sadece akım şiddetleri farklı olabilir)

Cd işine gelince bizede vermediler ama recovery cdsi yaparak daha sonra tekrar kurulum için kullanabiliyorsun. Tabi aynı sistemi kullandıysalar. Ayrıca hdd üzerindeki özel olarak ayrılan bölümü silmediysen fn+F10 ile başlangıcda kurulumu tekrar yapabilirsin. Cd vermediklerine göre aynı sistemi kullanmışlar ama yinede model farklı kullanım kılavuzunu iyice incele sen yinede
    ya adaptörün üzerinde fiyat etiketi görünce moralim bozuldu. 10 YTL yazıyor yapıştırma bir etiket var. 1400 YTL ye notebook al 10 YTL lik adaptör koysunlar iyi mi?

• bnde 5520 aldım adaptorun markası aynı lıteon dıe bı marka adgzl arkadasın dedıgı gıbı acer fason uretmıs sanırım ancak gayet duzgun calısıo ama bazen baya bı ısınıo ancak bı sorun cıkmadı su ana kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: numenorian

bnde 5520 aldım adaptorun markası aynı lıteon dıe bı marka adgzl arkadasın dedıgı gıbı acer fason uretmıs sanırım ancak gayet duzgun calısıo ama bazen baya bı ısınıo ancak bı sorun cıkmadı su ana kadar..

Arkadaşlar bir ayrıntı eğer şarjınız bitik ve bilgisayarıda kullanıyorsanız haliyle hem sarj hemde sistem ihityacı için fazla akım çekilecektir. Haliyle bu durumlarda çok ısınacaktır. Ama sarj dolduktan sonra veya kapalıyken sarj ediyorsanız adaptör ısı değeri biraz daha düşük olacaktır.
  • O 10 ytl'lik etikek kafa karıştırıcı bir durum gerçekten. yani adam ucuz birşey koymuş olsa bile laptop adaptör fiyatı için çok düşük bir miktar.
  • quote:

ALPASLAN abi bende ACER aldım 2 ay oldu daha ASPİRE 5720G bi sorun olursa yardım edebilirim.şarj cihazı falan konusunda.bana ulaşabilrisin.
  • benim acer 5315 teki adaptörde delta electronic yalnız benim adaptörde pc açık şarj ettiğimde hem acayip ısınıyor hemde ses çıkarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

ALPASLAN abi bende ACER aldım 2 ay oldu daha ASPİRE 5720G bi sorun olursa yardım edebilirim.şarj cihazı falan konusunda.bana ulaşabilrisin.

saolasın ilker. yav adamlar dandik bir adaptör koymuşlar bide üstünde etiket kalmış abi 10 YTL yazıyor. seninki ne marka adaptör?

• arkadaşlar benimde güç adaptörü ile bi sorunum var.kardeşim acer marka notebooka farklı bi güç kaynağı takmış. volt ve amperi daha düşük olduğu halde artık adaptörden çalışmıyooo. pil den kullanabiliyorum şimdilik bitince napcam bilmiyorum.. sorun neden kaynaklanıyo yardımcı olabilirmisiniz. acaba sigortası falan mı attı. yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanemcikkk

arkadaşlar benimde güç adaptörü ile bi sorunum var.kardeşim acer marka notebooka farklı bi güç kaynağı takmış. volt ve amperi daha düşük olduğu halde artık adaptörden çalışmıyooo. pil den kullanabiliyorum şimdilik bitince napcam bilmiyorum.. sorun neden kaynaklanıyo yardımcı olabilirmisiniz. acaba sigortası falan mı attı. yardım ederseniz sevinirim...

Demek istediğiniz :şu an laptop kendi güç adaptörüyle mi çalışmıyor yoksa farklı marka olan adaptörle mi çalışmıyor?Farklı olanla çalışmaması normal ancak bu farklı adaptördeki volt ve amper değişikliğide cihaz içerisinde bir sorun oluşturmuş olabilir ve bu sebepten kendi güç adaptörüylede çalışmayabilir.
    İyi Günler!
  • acer ın servis manuelini incelerseniz LITEON marka adaptörleri de kullandığını görebilirsiniz.burada bir problem yok.
  • Adaptörden gelen sinir bozucu seslerden bende şikayetçiyim. Eski acer laptop un liteon marka aşağıda resmini verdiğim adaptörünü taktım ondan böyle sesler gelmiyor. Bendeki delta baya ufak liteon a göre, akımıda biraz daha düşük. Bu sinir bozucu sesler için servisi aramayı düşünüyorum adaptörün değişimini talep edeceğim.

Liteon 3.42 Amperlik kullanıpta hem şarj olurken yani pil tam dolu değilken oyun yada zorlayıcı programlar çalıştırdığınızda sizin adaptörlerden de sesler gelmeye başlıyormu. Şunun için soruyorum acaba bu ses sorunu sadece Delta markalardamı mevcut yoksa 3.42Amperlik olupta hem delta hemde liteon marka adaptörler ses yapıyormu eğer böyleyse bu adaptörlerin akımı zayıf kalıyor sanırım.

Eski acer laptopun liteon adaptörü 4.74 Amperlik modeli ses yapmıyor

Buda 5520 nin adaptörü 3.42 Amperlik ama bendeki delta marka boyut aynı laptop a fazla yüklendiğimde sinir bozucu sesler çıkarmaya başlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 11 Mart 2008; 23:58:59 >

• Son mesaj atan arkadaşın gösterdiği ve verdiği bilgiler bu konuda eminim herkese yardımcı olmuştur. Zaten acer adaptör ve bataryaların tümünü fason ürettiriyor. Bu yakınlarda bilgisayar alıp benim adaptörüm acer diyen birisi olamaz. Etiket olayı hakkında tek diyebileceğim 10 ytl yazıyorsa bir tane daha alın gerçekten ucuzmuş :D
  • slm sanemcik bendede aynı sorun var şu an sen ne yaptın sorun nedenmiş bana yardımcı olurmusun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanemcikkk

arkadaşlar benimde güç adaptörü ile bi sorunum var.kardeşim acer marka notebooka farklı bi güç kaynağı takmış. volt ve amperi daha düşük olduğu halde artık adaptörden çalışmıyooo. pil den kullanabiliyorum şimdilik bitince napcam bilmiyorum.. sorun neden kaynaklanıyo yardımcı olabilirmisiniz. acaba sigortası falan mı attı. yardım ederseniz sevinirim...

slm sanencik bendede aynı sorun oldu şu anda nedenini arıyordum sendede olmuş ne olduğunu anlayabildinmi bana yardımcı olabilirmisin...
  • quote:

Acer Aspire 5738 kullanıcısıyım benim adaptörün markasıda hipro adında bir ürün.Değiştirdiklerini sanmıyorum.Vista Dvd si çıkmaz kutudan Acerlarda belli modellerinde çıkar sadece Tekrar kurman gerektiği zaman Recovery yapacaksın ALT+F10 tuşlarıyla bilgisayarın açılırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.