Bildirim
Yardım Acil !!!
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya yedek serverlara bağlısın yada asıl serverlarda hata var, diğer serverlara bağlanmanı istiyor.
ben diyom size Tbot kullanın diye, bu kaçıncı srobot hatası şu forumun günahı ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 5 Ağustos 2008; 20:54:10 > -
ama bot normal çalışıyor bi zararı yokta anlamadım yine -
yokmu ya bi çözüm bulacak bi arkadaş ? -
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerix
ama bot normal çalışıyor bi zararı yokta anlamadım yine
aynısı bendede var :S -
şimdiye kadar yoktu yeni girdim oyuna o çıktı -
Evet doğru şimdi botu açtım aynısı banada yazıyor Ama bot çalışıyor bu ne ayak sebebi nedir ? -
en ii bot softmod alın bi sm üyelik benim gibi sizinde olsun 5 tane 90 lvlınız:d -
yazı var ama botta bi sorun yok yağ gibi kasıyor valla -
arkadaşlar bn üst konudan srobott indirmeye calısıom ama bi türlü olmuo hatalı oluo bana bi LİNK pls -
Acaba yeni btomu geliyor nedir. -
olabilir ama şimdi normal kasıyor bi sorun yokta sadece yazı çıkıyor -
id'nizi psw'unuzu silin kasın beleşe xD Arada oluyor bu test user hikayesi , 1-2 saat sürüyo fakat bu bayaa uzun sürdü =] -
Bende o yazı akın akın pm lerı göremıyom :( Alla alla -
Keşke Hep '' Test User '' da Kalsa.
İd Ve Pw Niz İle Giriş Yapamıyorsunuz.
Fakat Bot ÇAlışıyor. Yani Beleş Kullanıyoruz Şuan.. ^^ -
Heyecan yapmaya gerek yok arkadaslar beleş kasıyorsunuz :) ben çok karşılaştım test durumuyla. herşey dahil bedava kasıyorsunuz salın gitsin bitince üzüldüğüm tek sro hatıram
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X