Şimdi Ara

yardım acil eyvah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tabletdin kendi içindeki sd kartı yanlışlıkla exfat şeklinde biçimlendirdim şimdi sd kartını görmüyor hafıza sıfıra düştü bir şarkı bile zor alıyor bunu nasıl eski haline alacağım .bu sd kartı nasıl duzeltirim pc ye bağladığım da usb ile yine görmüyor kart yok içinde diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarıma sağ tıkla yönet kısmından depolama kısmından görebiliyorsan yeniden biçimlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

bilgisayarıma sağ tıkla yönet kısmından depolama kısmından görebiliyorsan yeniden biçimlendir.

sorun orada zaten sd kart kendı ıcınde tabletın fızıksel olarak ulasamıyorum ve pc usb ıle bagladıgımda görmuyor . sanırım androıd xe fat bıcımını desdeklemıyormus bu nedenle okumuyor sorun burda bunu anlata bılecek olan bana
  • "MiniTool Partition Wizard Home Edition" programını dene istersen. Bu program sayesinde fat, ntsf, ext gibi formatlanmış diskleri görebilirsin. Belki işe yarayabilir. Aklıma ilk gelen yöntem bu oldu. Belki üstadlar başka bir çözüm bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574

arkadaşlar tabletdin kendi içindeki sd kartı yanlışlıkla exfat şeklinde biçimlendirdim şimdi sd kartını görmüyor hafıza sıfıra düştü bir şarkı bile zor alıyor bunu nasıl eski haline alacağım .bu sd kartı nasıl duzeltirim pc ye bağladığım da usb ile yine görmüyor kart yok içinde diyor

Tabletin root haklarına sahipse; Market'ten ROM Manager'i yükleyin; programı çalıştırın, ilk sıradaki flash recovery'i seçin. Başarıyla tamamlandıktan sonra bir altındaki Reboot in Recovery'i tıklayın. Tablet Recovery modda açılınca, ses açama kapama tuşlarıyla aşağıya hareket edin ve Mounts and Storage'yi seçin (Güç düğmesiyle); ardından Format Sd Card deyin. Muhtemelen sorunu çözecektir.

Root haklarına sahip değilse, markette bu tür bir format programı arayın, şu an aklıma gelen bir program yok.

Tabletin model markasını verirsen bakalım yine.

Kolaylıklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_a

quote:

Orijinalden alıntı: efe574

arkadaşlar tabletdin kendi içindeki sd kartı yanlışlıkla exfat şeklinde biçimlendirdim şimdi sd kartını görmüyor hafıza sıfıra düştü bir şarkı bile zor alıyor bunu nasıl eski haline alacağım .bu sd kartı nasıl duzeltirim pc ye bağladığım da usb ile yine görmüyor kart yok içinde diyor

Tabletin root haklarına sahipse; Market'ten ROM Manager'i yükleyin; programı çalıştırın, ilk sıradaki flash recovery'i seçin. Başarıyla tamamlandıktan sonra bir altındaki Reboot in Recovery'i tıklayın. Tablet Recovery modda açılınca, ses açama kapama tuşlarıyla aşağıya hareket edin ve Mounts and Storage'yi seçin (Güç düğmesiyle); ardından Format Sd Card deyin. Muhtemelen sorunu çözecektir.

Root haklarına sahip değilse, markette bu tür bir format programı arayın, şu an aklıma gelen bir program yok.

Tabletin model markasını verirsen bakalım yine.

Kolaylıklar...

sagol arkadasım

Onyo Haipad Premium 7" Tablet markası bu bı yardım edersen svınırım kolaylıklar sagol tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: o.sahin

"MiniTool Partition Wizard Home Edition" programını dene istersen. Bu program sayesinde fat, ntsf, ext gibi formatlanmış diskleri görebilirsin. Belki işe yarayabilir. Aklıma ilk gelen yöntem bu oldu. Belki üstadlar başka bir çözüm bulabilir.

sagol bilader bulup deneyeyım
  • Bendede ayni problem var tabletim onyo haipad smart.sd karti bicimlendirirken yanlislikla exfat biciminde bicimlendirdim ve hicbisekilde sd karta ulasilamiyor.tekrar bicimlendirmede yapilmiyor.harici hafiza karti taktim sadece muzik ve video atabiliyorum ama oyun yuklenmiyo sd kart takili deil die hata veriyo yani kendi sd kartini istiyo.rom manager programini kurdum fakat hicbi islem yapilmiyo sd kart hatasi veriyo olmadi icni acacam aletin neymis bu sd kart cok merak ettim valla
  • Minitool programinida denedim olmuyo.xp isletim sistemli bilgisayarlar exfat dosya bicimini gormuyo ve bunun icin xp nin kandi sitesinde exfat yamasi var onu kurdum yinede tabletin sd kartina ulasamadim.8 gb lik harici sd kart taktim ozaman goruyo fakat harhangi bir oyunun apk dosyasini yukluyorum oyunu acip wrelessden sd dosyasini dowloand yapmak istedigimde sd kart yok uyarisi veriyo yani oyunlari illa kendi sd kartina kuracak yokmu bi babayigit bu sorunu cozecek
  • cihazi kabloyla windowslu pc ye tak, takinca tablet ekraninda usb turn on yap, bekle biraz ve 0mb ta olsa 8gb ta olsa usb bellek olarak gorecektir, sonra windowstan hp usb disk format programini indir ve onunla ntfs veya fat olarak formatla. partition magic 8 veya partition manager daha detayli format ceker.

bide foto ekleyin hatalarinizi detayli gosteren lutfen...
  • kardes bilgiler icin saol ama dedigin herseyi yaptim hicbi program cihazin sd kartni gormuyo olmadi servise yollasak yapabilirlermi onuda bilemicem
  • Arkadaşım normal bir windows bilgisayara takıp sunu tekrar fat biçimlendir. Sonra görücektir. Eğer hala görmüyorsa tablette arıza gerçekleşmiştir. 4.0 yüklüyse pcye harici olarak bağlıyabilirsiniz. diğer sürümlerse driver tanıtmanız gerekir. Programlar gerekir. 4.0 la çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunaygs -- 19 Şubat 2012; 12:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

Arkadaşım normal bir windows bilgisayara takıp sunu tekrar fat biçimlendir. Sonra görücektir. Eğer hala görmüyorsa tablette arıza gerçekleşmiştir. 4.0 yüklüyse pcye harici olarak bağlıyabilirsiniz. diğer sürümlerse driver tanıtmanız gerekir. Programlar gerekir. 4.0 la çok kolay.

windows xp ye takıyorum cihazı görmüyo hiçbişekilde arkadaşın win7 sinde denedik onda biçimlendirme seçeneğine kadar geldik hatta fat32 yi bile seçtik ama biçimlendirme yapmadı hata verdi.Cihaz 4.0 deil 2.3
  • arkadasım bi yöntem aklıma geldi ama benim bir flash belleğim vardı exfat dı dosya sistemi ntfs yapabilmek için su yolu denedim sende bi dene istersen
    cihazı taktıktan sonra onu mutlaka disk sürücüsü olarak göecektir. bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yönetici aç sonra disk sürücülere gel yandaki artıyı aç senin sürücün hangisi ise sağ tıkla özellikler de genel sekmesinin yanında ilkeler var onu performans için ayarla seçenegini seç tamam de çık sonra biçimlendirmeyi dene o zaman yapıcaktır inşallah işe yarar
  • ALINTI : cihazı düne kadar çöpe atmak üzereyken
    son bi şansımı deneyim dedim çince bi
    format programı indirdim ingilizce tariflerle
    bişiler yaptım açıldı cihaz gözlerime
    inanamadım neyse aklınızda bulunsun
    ilerde böyle bi sorunla karşılaşırsanız açılmayan cihazların geri gelme ihtimali var
    bunu öğrendik en azından...

KAYNAK:
    www.forum.donanimhaber.com/m_56693972/mpage_4/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.