Şimdi Ara

yardım acill casper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laptopumu alalı 8 ay oldu .... laptop olduğu için oyunlardan zevk alamıyorum satacağım 1450 tl ye almıştım şimdi ne kadara satayım ben öyle 2. el bilgim yoktur...

laptopum bu :http://www.n11.com/casper-nirvana-notebook-cky3230-8n45v-f-P13867395

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora0123 -- 24 Nisan 2014; 10:54:33 >

• Casper olduğu için kimse yanaşmaz,bozulduğu yere kadar kullan bence,1450 ye aldığın bi makinayı 800-900 e satmaya gerek yok,Bende de casper var 740m ekran kartlı olanı memnunum :)
  • abi toplama pc alın yoksa dünyanın kazını yiyomuşuz ya o paraya nasıl pc toplatırdm ya :(
  • Benim ortalama ihtiyacım için 1550tl ye aldığım bi laptop, Şuan amd serisi bi kasa topladım kendimce 2500tl ye,Bu fiyatın laptop karşılığı 5000tl oluyor,Dediğim gibi kardeşim satma bence,onla idare et,paranı biriktir masaüstü sistem topla :)

1-) FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 279

2-)TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI 191

3-)M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart 282

4-)HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 457 .

Örnek olarak benim topladığım bu şekil :)
  • bunu 1000 satsam sonra biriktirsem daha mantıklı
  • Evet 1000 TL ' ye satarsan iyi fiyat olur, hayırlı satışlar :)
  • saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen o cihazı ancak ve ancak 750 TL ye satabilirsin. Bilinçli tüketici daha fazla vermez. Ha yok adamını bulursan belki 1000 TL ye ama çok çok çok zor. Para etmez casper'ın 2. eli.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    peki içindeki donanımları satabiliyormuyuz
  • bora0123 kullanıcısına yanıt
    Satabilirsin hatta daha mantıklı olabilir ama müşteri bulman lazım. Mesela sen o cihazı al 2 el pc alımı yapan dükkanları gez sana verecekleri maksimum fiyat 750 TL dir. Daha üstünü vermezler. Oda cihaz temiz ise verirler ( kutu, garanti belgeleri vs). Ama sen yinede ilan gir istediğin fiyattan. Belki biri düşer ama çok zor. Bilgisayar bilgisi olmayan, bu işten anlamayan birini bulup ona satman lazım. Çünkü ancak senin kafanda ki fiyatı onlar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Casper olduğu için kimse yanaşmaz,bozulduğu yere kadar kullan bence,1450 ye aldığın bi makinayı 800-900 e satmaya gerek yok,Bende de casper var 740m ekran kartlı olanı memnunum :)

Bendede 740M'li bi tane var. Altına BİM'den soğutucu aldım ve çok güzel gidiyor herşey. Ama forum Casper düşmanı.
  • Burak_Doner B kullanıcısına yanıt
    iyide bende hic iyi deyilhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html burada need for speed 2012 low:47 fps yazıyor ben 15 in üstüne çıkamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Doner

quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Casper olduğu için kimse yanaşmaz,bozulduğu yere kadar kullan bence,1450 ye aldığın bi makinayı 800-900 e satmaya gerek yok,Bende de casper var 740m ekran kartlı olanı memnunum :)

Bendede 740M'li bi tane var. Altına BİM'den soğutucu aldım ve çok güzel gidiyor herşey. Ama forum Casper düşmanı.

Senin laptobun kasasi gri noktali mi yoksa düz mu kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa düz. Nokta falan yok. Kutusunda CN TKİ-4200B yazıyor.

• Bendeki siyahtan griye noktalı CN.bmy 4200A modeli bu kasa farki neden oluyo acaba,düz siyahlar daha fat duruyo aman sorun olmasında gerisi onemsiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.