Merhabalar yaklaşık 2,3 gündür internetim ile ilgili derin bir problem yaşıyordum. Modemimi MAC adresinden sorguladığımda RF Power problem, BDK ayarı ve modem değerlerimin bozuk olduğu ile ilgili problem yaşıyordum ancak. Durumu servise bildirmemden sonra Modemim doğru çalışmaya başladı.
Şu an ise Ağ Bağdaştırıcı sürücülerim çalışmıyor, buda wirless internet hızımı 100mb/sn'de 1.0mb/sn düşürüyor. Wirless'imi kullamıyorum bu resimde gösterdiğim sorunlar için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunuz...
Resimler;
tüm sürücülerinizi kaldırıp yüklemeyi denedinizmi.. yada daha önce bilgisayarınzıda hangi işlemleride yaptığınızı yazarsanız size yardımcı olabilirim...
Denedim ve olmadı.
İnternette bu aygıtların problem yaratmayacağı yazıyor. Ama wirless hızımın düşmesinin etkeni olarak bu bağdaştırıcıları görüyorum.
Güncellemek, yeni sürümünü aramak, devre dışı bırakıp aktif etmek, regedit kayıt defterinden sürücülerin görünürlüğünü gizlemek gibi işlemler yaptım fakat hepsi yetersiz kaldı..
quote:
Orijinalden alıntı: Kahnweb
Denedim ve olmadı.
İnternette bu aygıtların problem yaratmayacağı yazıyor. Ama wirless hızımın düşmesinin etkeni olarak bu bağdaştırıcıları görüyorum.
Güncellemek, yeni sürümünü aramak, devre dışı bırakıp aktif etmek, regedit kayıt defterinden sürücülerin görünürlüğünü gizlemek gibi işlemler yaptım fakat hepsi yetersiz kaldı..