Şimdi Ara

::::Yardım:::: Amd 4000+ 10 derecede çalışıyor ???? (ekran görüntüsü mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu.Sistem özellikleri gigabyte isolo kasa, amd 4000+ işlemci, 2gb ram, asus m2n anakart, 8600gt ekran kartı.Aldığımdan bu yana dikkat ediyorum işlemci boşta sürekli 10 derece civarı gösteriyor hatta everest'de eksi bile gözüküyor.Ekran görüntülerini vereyim :

Bu everest ile sistem boştayken :

Bu asus porbe ile sistem boştayken :

Bununla yetinmeyip orthos ile işlemciye 7 dakika yüklendim ve sonuçlar

everest ile :

Asus Probe ile :

Sonuçlar bu şeklide.Sizce algılayıcılar bozuk olabilir mi??Eğer öyleyse anakartı sevise yollayacağım.Eğer bozuk değilse bu ne hikmet anlayamadım ben

• board un probe ları(ısı algılayıcıları) ısıyı yanlış ölçüyor. TAT programını denemeni öneririm. Direk işlemci core larından ısı ölçümü alırsın bu şekilde...
  • yanlış ölçüm diğer sıcaklıklara bakarak söyliyebilirimki senin işlemcin 30-35 derece arası bir sıcaklığa sahip biosu falan güncelledinmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

board un probe ları(ısı algılayıcıları) ısıyı yanlış ölçüyor. TAT programını denemeni öneririm. Direk işlemci core larından ısı ölçümü alırsın bu şekilde...

bahsettiğiniz program amdlerde çalışmıyor diye biliyorum
  • coretemp te direk işlemciden alıyor diye hatırlıyorum...Board un yeni bios u da cıkmıs olabilir,denemenizi öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

yanlış ölçüm diğer sıcaklıklara bakarak söyliyebilirimki senin işlemcin 30-35 derece arası bir sıcaklığa sahip biosu falan güncelledinmi ?

Biosu bilgisayarı ilk aldığımda yani 1 ay önce falan güncellemiştim.

Odanın içi biraz soğuk ondan dolayı olabilir mi?
  • Hocam odanın içi soğuk olur da,bi işlemci çekirdeğinin -6C olması için üstteki hs en az -15C olmalı boştayken,
    HS'nin -15 derece olabilmesi için sizin oda en az -30C olmalı.

Erzurumda cam açıp oturmuyorsunuz değil mi?
  • aynı durum bende de var ama bende tek bir sıcklıkta bi -80 oluyor bi +99 oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.