Şimdi Ara

YARDIM...!AMD6000 VE HD2900XT Lİ SİSTEME HANGİ ANAKART...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamamlamak üzere oldugum sistemimin Anakart seçeneginde tıkandım kaldım kararsızım ...sizden yardım bekliyorum ...

*TT ARMOR KASA
    *TAGAN EASYCON XL 700W PUSU
    *SEAGATE 320 GB 16 MB CACHE IDE HARDDİSK
    *ASUS EAH2900XT/HTVDI/512MB DX10 EKRAN KARTI
    *1GB 1200MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) RAM (daha sonra 1gb daha ilave edilecek)
    *ZALMAN SAF BAKIR SOGUTUCU
    *Asus MW221U 22''LCD
    *LG DVD+RW

Sistem bunlardan oluşuyor şimdilik ama gel gelelim ANAKART olayında tıkandım kaldım ..!!
    Ben ati çip setli VGA kullandıgım için anakartlardada cip set seçenekleri bulundugundan dolayı Nvidia çip setlerin sorun yaşatma olasılıgı yada ATİ çipsetli anakartların olan uyumu konusunda tam bilgiye sahip deilim ..yani bazı oyunlarda çakışma gibi olasılıklar çipset marka VASAT bi anakartada yaymak istemiyorum bu bileşenleri ... Ati çipsete sahip olan bu iki anakart fiyat olarak heseplı ama performans olarak ne durumdalar ? bu konuda ciddi yardımlarınızı bekliyorum ...

tercih ettigim ama henüz almadıgım anakart seçeneklerim şunlar .

1.ASUS M2A-MVP CROSSFIRE AM2 ANAKART
    link :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=482&model=1519&modelmenu=1

2.Sapphire Pure Crossfire 3200 Advantage AM2
    http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=6625

sizin fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum HIZ AŞIMI yapmayacagım ama

3Dmark2006 skorum en azından 10000 gibi olurmu ? anakart darbogaz yapıp beni rezil edermi ?

şimdiden HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM KALIN SAGLICAKLA

• ati ekran kart ile nvidia çipsetin aynı anda kullanılması bir sorun teşkil etmez...

bu arada verdiğiniz 2 kartta crossfire destekli anakartlar, eğer 2 tane ekran kartı kullanmak gibi bir düşünceniz yoksa bunlara ekstradan para vermeniz gereksizdir...

ayrıca anakartın belli teknolojileri desteklediği sürece darboğaz yapma gibi bir ihtimali yoktur...

tüm bunları göz önünde bulundurunca size msi neo-f v3 veya biostar 690g'yi önerebilirim...

2 kartta ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır...
  • Ben genede ASUS M2A-MVP üzerinde karar verecek gibiyim CF yapmayacagım ama bu anakart hakkında inceleme yada yorum bulamadım tek sıkıntın bu ?
  • paran var ise abit kn9 sli abit an9 32x
  • ASUS VE SAPPHİRE MARKASININ DIŞINA ÇIKMAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeR^GeNeR@L

ASUS VE SAPPHİRE MARKASININ DIŞINA ÇIKMAM

YANLIS YAPIYORSUN DERIM DISINA CIKMAMAKLA /AMD ANAKART TAVSIYESI IKI ANAKART VARDIR/BIRI GIGABYTE BIRI ABIT/BUNALR DISINA CIKMAMAN LAZIM SENIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.