Şimdi Ara

YARDIM! ap leona top ve khazix build sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1cisi sizce ap leona topta viable bir seçenek olabilirmi?ilk ciktiginda top herosu olarak cikti onu bende biliyorum.tanky ap lich bane li bi build kassak iyi gidetmi?ratiolari ne durumda?
    2.si khazix in w yerine q skilinin on plana cikmasi ile poke uzerine kurulu buildim işe yaramaz oldu.bugun reçep reisin jungle khazixe ancient golem lw randuin ciktigini gordum sizce mantiklimi?yoksa boru gibi full dmg mı çıkak?laneve jungle oynarken build nasıl olmalı?tear of goddess alınmalımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Top lane leona ilk 20 dk pasifsiz oynamak demektir.
  • Ultisi dışında ap ratioları çok düşük leonanın ap offtank bile kassan saçma bence doğru dürüst scale aldığı yok
  • ap degilde tforce sunfire leonaiy topta oynardm zamaninda early game'de kazanıp mid game'de roam yapiyordum.sun fire rushlayip pasiften olabldigince yararlaniyordum ad runes quints - double pene marks giriyordum simdi iş yaparmı bilmem.

Kha 'da tier'i sadece poke icin degil iyi ad için ve mana sorunu için alınıyor kha'ya tier alinmalı sonra armor pene yüklenilmeli cd botunu tavsiye etmiyorum tenacity için mr ayakkabısı defans itemi olarak Ga veya randuin alınır. ama ilk brut-lw-muramana şart. BT defans iteminden sonra alınır w'yla yeterli sustain saglaniyor bu dedigim build top lane kha için ben böyle yapiyorum. jungle kha oynamadim ama attack itemi için lizard iyi tier alinmayip lw ve full tank gidilirse üstünde damage tutabilir bence jungle'ların yapması gerekende bu(damage tutmak) lvl düşük kalıyor mid game'de sorun oluyor kha'ta gapcloser olmasina karsin bence cc'si mid game'de yeterli degil early game damagesi müthiş ama.lane'de q-w-e evol ediyorum jungle'da q-e-röneririm. r'nin absort ettigi damage hatirlamiyorum ama çok fazlaydı bana hep op gelmiştir jungle burstun yeterli olmasada adc'ye iyi zone atarsın:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 15 Ağustos 2013; 0:01:15 >

• Leona top güzel oluyor mu ? Ben hiç karşılaşmadım
  • ap leona nedir abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Leona top güzel oluyor mu ? Ben hiç karşılaşmadım

Kadın halini çekemiyorum bir de top diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solo icin Fiora mı Riven mi
    10 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

ap degilde tforce sunfire leonaiy topta oynardm zamaninda early game'de kazanıp mid game'de roam yapiyordum.sun fire rushlayip pasiften olabldigince yararlaniyordum ad runes quints - double pene marks giriyordum simdi iş yaparmı bilmem.

Kha 'da tier'i sadece poke icin degil iyi ad için ve mana sorunu için alınıyor kha'ya tier alinmalı sonra armor pene yüklenilmeli cd botunu tavsiye etmiyorum tenacity için mr ayakkabısı defans itemi olarak Ga veya randuin alınır. ama ilk brut-lw-muramana şart. BT defans iteminden sonra alınır w'yla yeterli sustain saglaniyor bu dedigim build top lane kha için ben böyle yapiyorum. jungle kha oynamadim ama attack itemi için lizard iyi tier alinmayip lw ve full tank gidilirse üstünde damage tutabilir bence jungle'ların yapması gerekende bu(damage tutmak) lvl düşük kalıyor mid game'de sorun oluyor kha'ta gapcloser olmasina karsin bence cc'si mid game'de yeterli degil early game damagesi müthiş ama.lane'de q-w-e evol ediyorum jungle'da q-e-röneririm. r'nin absort ettigi damage hatirlamiyorum ama çok fazlaydı bana hep op gelmiştir jungle burstun yeterli olmasada adc'ye iyi zone atarsın:D

tier

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ap leona 2 kere oynadım 2 sinde de çuvalladım. Ya ben beceremedim ya da gerçekten leona için ap uygun değil ki bana göre 2. seçenek sorundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera Ad Astra

quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

ap degilde tforce sunfire leonaiy topta oynardm zamaninda early game'de kazanıp mid game'de roam yapiyordum.sun fire rushlayip pasiften olabldigince yararlaniyordum ad runes quints - double pene marks giriyordum simdi iş yaparmı bilmem.

tier

• bir arkadaşım ad leona topta etkili oluyor demişti. denemedim nasıl oluyor bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.