Şimdi Ara

Yardım, Aracım gaza gec tepki veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar yardımcı olan ve olmayan herkese simdiden tesekkur ediyorum.

aracım ford focus 1.6 hatchback araba gaza gec tepki veriyor gaza bastıktan yaklasık 2 saniye kadar sonra hızlanmaya baslıyor aynı sekil ayagımı gazdan cektigimde 1-2 saniye sonra gazı kesiyor lpg de iken az once denedim benzinde yapmıyor hızlı kullandıgım zaman fark ettim vites degişimi esnasında ayagımı sanki gazdan cekmemişim gibi tepki veriyo kalkıslarda ozellikle cok belli ediyor kendini boyle bi sorunla karsılasan ve tecrubesi olan arkadaslardan yardım istiyorum sorun nedir ne yapmalı simdiden teşekkurler iyi forumlar.

• Bizde de tam tersi gazda yapmıyor benzinde geç tepki veriyor. Hava akış metresi ve benzin pompasından şüpheleniyorum ben de ama baktırmak fırsat olmadı araçlar aynı olsa gerek
  • Arkadasin erasinda vardi hava filtresini degsnce kesti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hava filitresine baktım temiz acaba baskı balata azalmıs ondan olabilirmi
  • Baskı balata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski kullandığım alfa romeoda hızlı kalkmak isterken gazı köklediğim zaman limitör devreye giriyodu. Bu yüzden gecikme yaşıyodum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gazda bu sorunu yapıyor benzinde yapmıyorsa sıkıntıyı gaz sisteminin elemanlarında aramak lazım birde bu sıkıntı her zaman vardı mıydı yoksa son zamanlarda mı cereyan etti onu belirtmekte fayda var..

Bence olası nedenler

1-lpg enjektörleri ile manifold arasındaki gaz borularının uzun olması (ideali mümkün olanın en kısasıdır)
    2-lpg filtrelerindeki olası tıkanıklıklar
    3-lpg regülatörünün uygun olmaması, eskimesi dolaysıyla yeterince sıvı-gaz dönüşümü yapamaması
    4-enjektörlerin uygun olmaması, eskimesi dolaysıyla yeteri kadar çabuk püskürtme yapamaması
    5-hatalı montaj.

Geçmiş olsun.
  • uzun bi aradan sonra merhaba arkadaslar sorunu cozdum arabayıda sattık gerci sorun enjektorlerde cıktı alan kişiye soyleyip sattık gule gule binsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.