Bildirim
YARDIM ARKADAŞLAR ACİLLL!!!!(creative muvo v200 için)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadasım eger tanıdıın iyi bi elektrikci felan varsa oraya götür onlar garanti yapar camını bende bitane vardı camı kırık götürdüm hallettiler -
quote:
Orjinalden alıntı: hiksos
arkadasım eger tanıdıın iyi bi elektrikci felan varsa oraya götür onlar garanti yapar camını bende bitane vardı camı kırık götürdüm hallettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenos8181 -- 7 Mart 2007; 15:09:36 > -
arkadaşlar güvendigim elektironikçi yok ayrıca bu creativin yetkili servi nerede? -
--------------------------------------------------------------------------------
arkadslar benım mp3 calarım vardı bıyr buldum yaptrdım ısınız duserse dıye adres werıyım cok yardımcı oldular saolsuınlar marka model fark yapmıyo 0312.4188120 ızmırcad ıhlamur sok 5.38 kızılay ankara
burda vardr camı -
çok eski bir konu
ekranı bende mevcut isteyene belki yardımım dokunur amaç para değil
çok uygun fiyata takarım düşünen için
0312 336 66 60
0541 636 73 32
kadir emre sayıcı
kes bilişim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X