Şimdi Ara

Yardım!! Arkadaşlar atrix aldım memnunum ancak 1080 p güncellemesini nereden yapabilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım!! Arkadaşlar atrix aldım memnunum ancak 1080 p güncellemesini nereden yapabilirim...

• ne guncellemesi bu ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrix 1080p oldu olacak gibi birşeyler gördüm diğer forumlarda kiyas.la 'da 1080 p gösteriyo özelliklerinde bile nasıl yapabilirimdiyorum yani 720p yazıyor bnde video kamera sorun oysa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasa12 -- 21 Şubat 2013; 20:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasa12

Atrix 1080p oldu olacak gibi birşeyler gördüm diğer forumlarda kiyas.la 'da 1080 p gösteriyo özelliklerinde bile nasıl yapabilirimdiyorum yani 720p yazıyor bnde video kamera sorun oysa :D

yok öyle bir güncelleme arkadaşlar bu telefona en fazla android 2.3.6 gelecek çok bir şey fark etmeyecek bi kaç güvenlik güncelleştirmesi sadece kamera 1080p olmasını istiyorsan root işlemi yapıp costum rom yükleyeceksin eğer tavsiye istersen hiç oynama böyle devam et pişman olursun
  • teşekkürler.
  • MROM kurmanı tavsiye ederim.Orjinal romdan daha hızlı stabil ve sorunsuz.Kamera video çekimi 1080p fotograf çekimi ise orjinalden daha iyi.Çalışmayan hiçbir özelliği de yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal orijinal ROMa getirmek istiyorsan o özelliği imzamdaki konu 7. madde

7- Video çekim kalitesi - 1080 destekliyor mu?
    1080 çekiyor aslında , üzerinde gelen yazılımla 720 çekiyor ama ek programlarla veya roma müdahale ile 1080 çekiyor

Başka bir forumdan 1080 çekim yapılışı ... (Alıntıdır tarafımdan denenmemiştir )

Yasal Uyarı: Uygulama
    Telefonun Rom ve Root ayarlarında değişiklik yaparak 1080p çözünürlüğü getirecektir.
    Telefonun işlem sonrası Brick veya herhangi bir şekilde arızalanması durumunda sorumluluk tamamen uygulayan arkadaşlara aittir.

(Room ve Root'da değişiklik yapılacağı için telefon garanti dışı kalacaktır)
    Kurulum ve Kullanım
    *a-OlympusCamera.apk dosyasının sürümlerini aşağıdan indirebilirsiniz(Önerimiz 1.83)
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=596552&d=1305436237

*b-Usb üzerinden telefonunuzu bilgisayaranıza bağlayın

*c-Uygulamayı açın ve aşağıdaki komutları girin ;

adb remount

adb itme OlympusCamera.apk / system / app

*d-Telefonu Pc'den çıkarın ve önbelleği temizleyin.

*e-Telefonu Kapatıp Açınız.Artık Kamera 1080p Full HD Çekime kavuşmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.