dreamweaver da hazırladğım siteye veritabanını ekledim fakat veritabanına veri eklme veya silme konusu hakkında bi biligim yok yardımcı olursanız sevinirim
Yaptığın işlemler ne bilmiyorum, yapılması gerekenler;
- acces içerisinde tablolar ve kolonları ayarlamalısın(tablo isimleri türkçe karakter olmamalı), - HTML olarak veritabanında karşılık gelen form elemanları ile formunu ayarlaman GET veya POST fark etmez, - kullandığın veritabanına göre sql cümleleri ile ekleme(INSERT), güncelleme(UPDATE), Silme(DELETE), listeleme(SELECT) işlemleri kullanarak veritabanına müdahale etme imkanın olur
umarım işini görür.
Not: İşlem kodlarını yazardım fakat öğrenmek için çaba harcamak gerekli
dreamweaver da asp, hmm...
quote:
Orijinalden alıntı: lensimaii
- acces içerisinde tablolar ve kolonları ayarlamalısın(tablo isimleri türkçe karakter olmamalı), - HTML olarak veritabanında karşılık gelen form elemanları ile formunu ayarlaman GET veya POST fark etmez, - kullandığın veritabanına göre sql cümleleri ile ekleme(INSERT), güncelleme(UPDATE), Silme(DELETE), listeleme(SELECT) işlemleri kullanarak veritabanına müdahale etme imkanın olur
umarım işini görür.
Güldürdün yahu Allah iyiliğini vermesin. Soruya gelirsek; Söylediklerinin hiçbirini dreamweaver'da yapamazsın. ASP veya PHP 'ye geç.
quote:
Orijinalden alıntı: oKsyqeN
quote:
Orijinalden alıntı: lensimaii
umarım işini görür.
Güldürdün yahu Allah iyiliğini vermesin. Soruya gelirsek; Söylediklerinin hiçbirini dreamweaver'da yapamazsın. ASP veya PHP 'ye geç.
Neresi koik merak ettim
dw de nasıl veritabanı ekledin?
Visual Studio ile yapabilirsiniz. c# ile yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme