Şimdi Ara

yardım atrixx !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. galeride var olan picasart dosyam ve whatsaap resimlerim olan dosyam yok. picasartta bisürü resim yapmıstım dosya halinde duruyordu daha bu sabah. ama aksam yok oldu. sadece aksam advantec task killer dı sanırım onu yukledim sonra farkednce sildim acaba düzelrmi dye ama yok . dosya yoneticisnden bakıyorum picasart dosyam var ama resimler gösterilmyo yanında soru işareti var. telefonu acıp kapadım olmuyor. dısk digger programını yukledim ama oda error veriyor anlayamadım da zaten programı ki arattırma yaptım yne cıkmıyor

lütfen eger byle sorun yasayıp cözen varsa bi el atsın arkadaslarr butun resimler gitti cıldırcammm :SS:S:S:S:

• Anladığım kadarıyla diskdeki dosyaların bozulmuş deneme yapmak için bir foto çek picasa klasörüne kopyala eğer sorun devam ederse bilgilerini pc de yedekleyip dahili hafızaya format at.
  • dcim yazan klasörün ismini DCIM olarak değiştir düzelmesi lazım yada Dcim yap

edit: giden resimler geri gelmez ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 2 Nisan 2013; 11:30:44 >
  • allahtan bikaçını yedeklemiştim fakat insallah birdaha tekrrlamaz cok sinir bişi. dediğin gbi dosya isminide Dcim yaptım bakalım tekrarlamz ınsallah.bu ara kullanıdgınız android programlar neler? telefonunuzda hangi kapak kullanıysnz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsra26

allahtan bikaçını yedeklemiştim fakat insallah birdaha tekrrlamaz cok sinir bişi. dediğin gbi dosya isminide Dcim yaptım bakalım tekrarlamz ınsallah.bu ara kullanıdgınız android programlar neler? telefonunuzda hangi kapak kullanıysnz ?

dosya ismini değiştirince işe yaraması lazım yararsa da tekrarlamaz toplasan 5 uygulama kullanıyorum onlarında 2 si ibb trafik ve hava durumu zaten . Bu telefonda kapak kullanılmaz zaten kalın iyicene çirkin olur
  • cevabınz için sagolun. fakat farklı bişi sorucam konu acmıstım ama tam bilgi alamamıstım. Telefon ilk geldiği gunden beri kilide gectgnde wifi veya interneti kesiyo ve hcbirsey gelmiyo. Cok kötü oluyo telefonu actgmda yıgılıyor resmen whatsaaptan veya faceten bildirimler. ama ekran karardgnda hcbirsey alamıyorum. bu konuyu baska bir sitede sormustum formatatn motoblur hesabı nedeni ile olabilir demişlerdi attım ama sonuc yne aynı. birde kablosuz ayarlarından uyku politikasını hcbir zaman yapın demişlerdi onuda yaptım sonuc aynı. Bu sorunun cözümü yokmu ? veya bu sorunu yasayan kimse yokmu? brtek ben mi yasıyorm. bi el atsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.