Şimdi Ara

YARDIM! Aver media tvphone98 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aver media tvphone 98 tv kartımı kurmama ragmen bı turlu calıstıramadım. Her seferinde" Tv ayarlama kartı başlatılamadı " gibi bi uyarı ıle karsılasıyorum. Binbir çeşit driver kurmama rağmen çalışmadı. Sorun ne olabilir. Xp sp2 kurulu bilgisayarımda. Acaba xp sp2 de bu kartı kullanma sansım yokmu? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergokce -- 2 Nisan 2006; 2:34:59 >

• bilgisayarım / aygıt yöneticisi kısmında donanım ı otomatık bul dıyerek surucu kurmayı denedınızmı?
  • evet denedim. Bir sonuç alamadım
  • Kart slota tamm oturmamıştır.Kontrol edin.
    Başka slot deneyin.Yine olmazsa başka bilgisayarda deneyin.Orada da çalışmazsa çöpe atabilirsiniz malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Kart slota tamm oturmamıştır.Kontrol edin.
    Başka slot deneyin.Yine olmazsa başka bilgisayarda deneyin.Orada da çalışmazsa çöpe atabilirsiniz malesef.

Savage dediğin sorunu başka bi avermedia kart ile yaşadım ama o zaman bilgisayarı kilitliyor ve bilgisayar hiç açılmıyor. Hiç bi tepki vermiyor. Ben bi çözüm olarak başka bir bt 878 driverı (Fly'ın) kurdum ve karıncalı goruntuyu elde ettim. Fakat bu kez de hiç bi kanal çekmiyor. Anlasşılan çöpe atmak en iyi çözüm Teşekkürler ilgilendiğiniz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.