iyi günler arkadaşlar Dh uzun zamandır bal satıyorum.kaliteli bir ürün olduğu için arkadaşlar ilgi gösteriyorlar. ben ise bu balı daha iyi pazarlama yapabilmek için bir isim hakkı almayı düşünüyorum.gerekli yerlere bir kaç isimle muracat ettim ama olumsuz çıktı. sizin bana bu isim konusunda önerebileceğiniz bir isim var ise bana yardım edin lütfen. onaylanan isimi öneren arkadaşa 1 kg.yayla balı hediye edeceğim. pm.lerinizi bekliyorum. tekrar görüşmek üzere saygılarla..... BAL ALAN ARKADAŞLAR<>E-COOL><UÇANTÜRK41><AİREA*3 ><BARBAROS24*2<>WAWES>< H.ERDOG (2 Kg)><ZİZİM><SALİHX>< NİSEZA>< SCHAVELLE*2>< SERKANUGUR>< AEO>< ALTUNOK74*(5Kg.)2>< LORDMAYROS>< WESCAM><HAYALSİNBANA*(2Kg.)3><KADİRCAN*(2 Kg)>< NANOCHEMİST><PLUM>< HUNGOKMEN>< KRİDVAN><KASAİ(2 Kg.+4 Kg)>< RAİST(5 Kg.)><FENMAN><NDURSUN(2 Kg)><ENEGARİP(2 Kg)><JUTİ34><METHÜSENA><VALUME>< NETKİT><FAİRBOY*(2Kg.)>< KEMSAN21*(4Kg.)><FATİHM,16>BİRİ< ALİTOPAL>< TURİZMPİSKOLOĞU><DENEM><SNUFFXXX*(5 Kg)><ORKEMAY><KELFENDER2><SULUDAĞ*(2 Kg)><SLİM_120><KADİRYİLDİZ84*(4 Kg)><BORABD><İTFAYECİ><BİOTECH><AKİRAFES><LUMEDİ><BENSENDE(2 Kg.)><FENERLAND><
quote:Orijinalden alıntı: Legend.PM Alıntıları Göster sütbal arıbal olabilir aslında ama vardır. Hem arı hemde arı'nın diğer manası "saf" olarak. ışıkbal altınbal
quote:Orijinalden alıntı: mskosarhalismuhlis bal.. Videoyu GöremiyorumEge bal koymada ne koyarsan koy
quote:Orijinalden alıntı: tuugberk Videoyu GöremiyorumEge bal koymada ne koyarsan koy ben de bunu koymak için girmiştim
quote:Orijinalden alıntı: mskosarhalismuhlis bal..Petekbal Balpetek Şifabal ArıBal Çiçek Bal Böcek Bal Doğal Bal Real Bal Reel Bal Bee Bal
quote:Orijinalden alıntı: reactor1111 Petekbal Balpetek Şifabal ArıBal Çiçek Bal Böcek Bal Doğal Bal Real Bal Reel Bal Bee Bal o saydığın hepsi marka olarak piyasada var
quote:Orijinalden alıntı: dephyr quote:Orijinalden alıntı: reactor1111 Petekbal Balpetek Şifabal ArıBal Çiçek Bal Böcek Bal Doğal Bal Real Bal Reel Bal Bee Bal o saydığın hepsi marka olarak piyasada var Yapma yahu Hepsi mi?
quote:Orijinalden alıntı: AnarsizmBalack Alıntıları Göster Arıkondu olabilir ya da daha uçuk Balon var
quote:Orijinalden alıntı: AnarsizmBalack Alıntıları Göster Baldan Tatlı (sezercik ) Bildiğin Bal Bal'ım Bal'sız Kalma Balcıbaba Ballıdede birini seçersen balımı isterim
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaLArıkondu olabilir ya da daha uçuk Balon varAlıntıları Göster tatlıbal yebal ballı ballanmış