arkadaşlar f400 alsam parama yazık olur mu? genellikle samsung güzel degil diyorlar neden ? NOT: arkadaşlar biliyorum çok soru sordum pardon
SAmsung güzel değil demek kesinlikle doğru değil, şu an Nokia'dan sonraki en başarılı marka ancak bazılarına, özellikle de Nokia kullanmaya alışmış insanlara kullanışsısz geliyor ve alışamıyor insanlar. Mesela ben bir ara D900i kullandım güzel telefondu ama hiç alışamadım sonunda nefret ettim. Beklentilerini ve bütçeni belirtirsen başka tleofnlar önerebiliriz senin için.
F400 al bence...parana yazık olmaz.. benim amcaoğlunda var çok memnun.. bende özeniyorum
benim bütcem 500-550 tl ama o paraya f400 uygun buldum başka telefonlarda önerirseniz benim için iyilik yapmış olursunuz şimdiden tşk
2. el n95 tavsiye ederim f400 standart kullanışsız samsung işletim sistemini kullanıyo tema yükleyemessin oyun program sıkıntılı olur kesinlikle tavsiye etmiyorum bunun dışında sıfır i560 p1i düşünebilirsin yada git 6500 slide al f400de çok çok daha iyi
tşk ederim
bişi sormak istiyorum samsungun kızaklı telefonları hemen kırılıyor hiç saglam degil diyorlar dogrumu
bişi sormak istiyorum samsungun kızaklı telefonları hemen kırılıyor hiç saglam degil diyorlar dogrumu
Bu işi en iyi yapan samsung. Eğer onunkiler kırılıyosa diğer markaları düşünemiyorum. Hele nokia.
teşekkür ederim demek ki benim tavsiye aldıgım kişiler yanlış biliyor
teşekkür ederim i560 p1i de çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
2. el n95 tavsiye ederim f400 standart kullanışsız samsung işletim sistemini kullanıyo tema yükleyemessin oyun program sıkıntılı olur kesinlikle tavsiye etmiyorum bunun dışında sıfır i560 p1i düşünebilirsin yada git 6500 slide al f400de çok çok daha iyi
n95 malzeme kalitesi cok kötü, telefon heran dağılacak gibi duruyo..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme