Şimdi Ara

yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bana ne olur kullanımı kolay ama sağlam bir virüs programı nerden bulabilirim söyleyin ne olur

• www.nod32.com.tr...sağlam antivirüs..1 ay bedava...1 ay sonra tekrar uğra hallederiz
    veyahttp://www.bitdefender.com/site/Downloads/browseEvaluationVersion/1/ buradan antivirus plus v10 u indir..ordaki yeri doldur mailine download linki gelcek
    ben şahsen bitdefender kullanıyorum..bundan önce nod32 kullanıyodum o da çok iyi idi..bitdefender ı serji kardeşim sayesinde kullanmaya başladım..2006 nın hiç virüs kaçırmayan tek programıymış..

• sağolasın be kardeşim
  • önemli değil..bunlardan herhangibirinin yanına birde spybot search & destroy kurarsan senin yararına olacaktır..spyware gibi zararlılardan korunmana yardımcı olur..
    birde buradanhttp://forum.donanimhaber.com/m_10380880/tm.htm METAL arkadaşımın tavsiye ettiği programı kullanabilirsin..FREEWARE dir
  • yasana bişeydaha sorcam sizin gibi bende resim koym ak istiom nasıl koyabilirim
  • profiline gir..orda demek istediğim kısmının altında "Avatarı Seçmek İçn Tıkla" diye bölüm var.ordaki kategorilerden seçebilirsin..çok fazla sayıda resim var
  • sana zahmet verdim ama sağol ya yaptım teşekkürler
  • bişey daha ya deep freeze nasıl kullanılıyor indirdim ama
    söylermisin ve neye yarıor
  • deep freeze shift tuşuna basarak simgesine tıkla açılır ilk şifresi yok sen belirlersin
    sonra modları var kaç sefer deep siz açacağını belirliyosun yada devre dışı bırakırsın birde f7 ile alakalı bir tuş var programı açmak için artık kombinasyon denersin alt+f7 gibi bişiydi unuttum... gitti :D askerden sonra toplamam lazım ... fena dağıttık ... birde virus programı önerim panda diyorum ben... / kaspersky da iyi baya...!

I love Techno and loved Wi fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressiver -- 17 Kasım 2006; 17:09:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.