Arkadaşlar öncelikle merhaba.. sabırla okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Birçok sorunum var size şöyle sıralayım : 1-açılışta error loading operating sistem hatası alıyorum bazen ve power ile kapatıyorum tekrar açıyorum sorun yok. 2-açılışta ya da uyku modundan çıkışta : PXE-E61:Media test failure check cable PXE-MOF:Exiting broadcom PXE ROM hatası veriyor bazende sonra yine power ile kapatıyorum ve windows kapatılamadı diye güvenli modda açılış seçenekleri çıkıyor ve güvenli modda açıp sonra tekrar yeniden başlatarak normal şekilde açıyorum. 3-Bir kereye mahsus olarakta açılışta disk okuma hatası verdi ve cntrl alt delete to restart yazıyordu restart yaptım ama açılmadı yine power tuşu yardımıma koştu :D Forumlardan bayağı bir araştırdım ama pekte tatmin edici bilgi alamadım yada ben anlamadım. Anladığım tek şey var oda sanırım harddisk yolcu... fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.pc daha yeni 4 ay oldu alalı. lenovo g550 laptop.win 7 32 bit.. teşekkürler..
Power supply ile hdd arasında bağlantı sağlayan kablolar çıkmış gevşemiş olabilir. (Media test failure check cable) Harddiskinize bağlanan bütün kablolarınızı kontrol edin..
eyvallah kardeş saol.servisi aradım gelip alacaklar artık..