Şimdi Ara

Yardım bilgisayar usb bağlantısı ile psp yi görmüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simuc

aslında başka bilgisayarda denemedim kendi pc me format atıp denedim.usb 2.0 var pc mde sorun çıkarabilirmi?

USB 2.0 la bağlanacaksın zaten onla ılgılı bi sorun yok. Burada böyle cebelleşeceğine aldığın yeri arayıp böyle böyle oldu ne yapmam gerek diye sor bence, hatta aldığın yere git birde siz deneyin de. Görünen o ki sorun psp de, onuda yeni alan bi kullanıcı olarak sen tek başına halledemezsin hatta yapayım derken yanlış bi şey yaparsın bu sefer aldığın yere götürdüğünde senden kaynaklı olduğunu söyleyip suçlu olursun.
  • quote:

aslında başka bilgisayarda denemedim kendi pc me format atıp denedim.usb 2.0 var pc mde sorun çıkarabilirmi?

Yapacağın başka bir pc'ye bağlayıp çalışıp çalışmadığına bakmak.Çalışırsa senin Pc'nin usbsi uygun değil demektir,çalışmazsa psp'de sorun var demektir.
  • evet sorunun bilgisayarımda olduğu kesin artık.çünkü ben satıcıya zaten cihaza önceden oyun attırmıştım yani adam bağlanmışda oyunu atmış.ve birde fotoğraf makinesi kablosunu ilk deniyince aygıt sürücüsü yüklendi ve bağlantı kuruldu.bir kaç veri aktardım ve bu sadece 1 seferlik oldu artık bağlanmıyor da.kablo tam girmiyor gibi usb girişine.şimdi servise soracağım bakalım...
  • http://technet.microsoft.com/tr-tr/library/cc725873(v=ws.10).aspx burda yazanları denedim ve yine olmadı sanırım problem donanımsal. Samsung Desteğe mail attım cevap bekliyorum.
  • Psp'yi bağladığında psp'de settings'den Usb connection a basmadığından görünmeye bilir
  • arkadaşım onu bilmeyen varmıdır? zaten bağladığımda kendisi otomatik açıyor usb connectionu
  • son çare samsung çağrı merkezini arayıp sorcam bakalım

• quote:

son çare samsung çağrı merkezini arayıp sorcam bakalım
    Hocam kendimi tutamadım kusruma bakma
    Ayrıca sorun büyük ihtimalle kablodadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikcik

quote:

son çare samsung çağrı merkezini arayıp sorcam bakalım
    Hocam kendimi tutamadım kusruma bakma
    Ayrıca sorun büyük ihtimalle kablodadır

3 farklı kablo denedim

• Windows ile bir problem mi var acaba? Benim arkadaşımın bilgisayar yazılımı kopyaydı ve onda bazı uygulamalar çalışmıyordu.
  • yok windowsum orjinal ilk bilgisayarı aldığım sistem. donanımsal problem düşünüyorum. yarın desteği arayacağım inşallah.
  • quote:

yok windowsum orjinal ilk bilgisayarı aldığım sistem. donanımsal problem düşünüyorum. yarın desteği arayacağım inşallah.

destekle gorusecegım demıssın konuyu oyle bırakmıssın senın gıbı olan arkadaslarda onlarada yol gostermelıydın gorustun mu ne oldu ne dedıler falan....
  • select e bas oradan bağlantıyı usb yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

quote:

yok windowsum orjinal ilk bilgisayarı aldığım sistem. donanımsal problem düşünüyorum. yarın desteği arayacağım inşallah.

destekle gorusecegım demıssın konuyu oyle bırakmıssın senın gıbı olan arkadaslarda onlarada yol gostermelıydın gorustun mu ne oldu ne dedıler falan....

destekle görüştüm bi sonuca ulaşamadım fakat sonradan psp satıcısıyla görüştüm verilen bağlantı kablosu hatalıymış, sorunsuz bir kablo gönderdiler sorun çözüldü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackieChun

quote:

destekle görüştüm bi sonuca ulaşamadım fakat sonradan psp satıcısıyla görüştüm verilen bağlantı kablosu hatalıymış, sorunsuz bir kablo gönderdiler sorun çözüldü

Anladım teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.