Şimdi Ara

Yardım bilgisayar usb bağlantısı ile psp yi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp ye oyun atmak için pc ye bağladım ama pc aygıt sürücüsü yüklenmiyor verdiği hata bu:

Yardım bilgisayar usb bağlantısı ile psp yi görmüyor

bunun çözümü nedir yardım edin arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 24 Temmuz 2012; 19:25:20 >

• daha önce psp pc ile bağlantı kurabiliyor muydu?Xp işletim sistemi mi kullanıyorsun ?
  • daha ilk denemem zaten yeni aldım psp yi pc windows 7
  • Kardes bide yeni kullanici ac denetim masasindan ordan dene bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Kardes bide yeni kullanici ac denetim masasindan ordan dene bide

kardeş yine aynı hatayı veriyo
  • Farklı bir Usb girişinden dene.Ayrıca diğer usb araçlarında da aynı sorunu yaşıyor musun?Belki de usb de sorun vardır.
  • 3 tane usb girişi denedim hepsindede aynı sonuç... hayır sadece psp de sorun mesela telefonuda bağlıyorum onda sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 25 Temmuz 2012; 0:46:23 >
  • arkadaşlar bir bilen yokmu bunu ya?
  • Psp'nin Usb kablosunu kullanıyorsun değil mi?başka bir cihazın örneğin Nokia'nın da benzer kablosu var ve sorun çıkarıyor.Son çare olarak ta recovery menüde usb ayarları var,oraya bak istersen ama tecrüben yoksa makine ayarlarını değiştirebilirsin dikkatli ol.
  • valla pspnin kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum.ayarlardan anlamam yardımcı olabilecek varmı?
  • güncel ya bir bilen yokmu şunu
  • Dediklerimi uygulayabilirsen sorunu anlayabilirsin:
    1-)Aynı kablo ile farklı bir konsolu dene, yine olmazsa büyük ihtimalle kablonda bir problem vardır.
    2-)Aynı kablo ile aynı konsolu başka bir bilgisayarda dene, eğer çalışırsa sorun bilgisayarındadır.
    3-)Tekrardan başka bir kablo ile aynı konsolu dene, bağlanırsa kablonda, bağlanmazsa bilgisayarında sorun vardır..!
  • Kardeşim geçen benim başımada geldi iyi dinle ne yapacagını anlatıyorum

Psp kırık olmasın yani 6.39 pro b ya 6.39 yap sonra kablonu tak bi anamenüden usb bagla ben bagladım olmadı sonra kablo takılı kalsın gir psp ye bir tane oyun aç sonra blgisayarın orda psp type b yazısı cıkakcakdır ondan sonra kabloyu cıkarmadan psp ye format at sonra usb bagla kesin olacakdır (bende oldu)
  • Peki nasıl yapcam onu normal versiyona nasıl gececeğim?
  • arkadaşlar bilgisayara format atıp aynı kabloyla denedim yine olmadı.sonra fotoğraf makinesinin usb kablosu var psp ye tam oluyor onu denedim ve yine aynı hata.yani sorun psp de mi oluyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: simuc

arkadaşlar bilgisayara format atıp aynı kabloyla denedim yine olmadı.sonra fotoğraf makinesinin usb kablosu var psp ye tam oluyor onu denedim ve yine aynı hata.yani sorun psp de mi oluyor??

PSP nin power tuşunu psp açık ken yukarı doğru uzun bi süre tut psp tamamen kapansın, eğer kapatamazsan psp nin bataryasını çıkart, tekrar dene.

Olmazsa önce hafıza kartına sonrada psp ye format at. Aman dikkat psp ye format atmadan önce versiyonun format sonrası orjinal sürüme dönme ihtimali varsa sakın format atma sorumluluk kabul etmiyorum.

Ve tabi Settings ten USB Connection a girdiğine emin ol.

Bide sana tavsiyem PSP forumlarında sorununu paylaş orada senle aynı sorunu yaşamış ve çözmüş PSP sahiplerini bulma olasılığın buradan daha fazladır.

• hocam format yanlısı değilim pek bilmiyorum bu işleri.birde ben laptopdan soktuğum için kabloyu laptopun girişi usb 2.0 ama kablo 1.1 sanırsam.Böyle bir uyumsuzluk olabilir mi?
  • güncel başka bir usb kablo ile denedim yine olmadı ++++++
  • test ettin kabloda sorun yok
    Başka Pc'ye bağladın onda da çalışmadı
    o zaman psp'de sıkıntı var.Ya yazılımsal bir sorun ya da bios ayarlarında sorun var demektir.
  • aslında başka bilgisayarda denemedim kendi pc me format atıp denedim.usb 2.0 var pc mde sorun çıkarabilirmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.