Şimdi Ara

Yardım! Bilgisayarım Kapanmıyor - Yeniden Başlamıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha 1 hafta önce Asus N550JV - CN127H aldım ama çıkarmadığı sorun kalmadı. Daha bilgisayar yeni ve kurduğum pek program da yok ancak Windows 8.1 güncellemesinden sonra bilgisayarı kapat diyince " Bilgisayarınız kapatılıyor" yazısı çıkıyor ve ekran kararıyor fakat hala bilgisayar açık çalışır vaziyette power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum..

Aynı şekilde yeniden başlat dediğimde de yeniden başlatılıyor yazısı çıkıyor ekran kararıyor fakat aynen kararmış vaziyette kalıyor. Sistemine rağmen böyle bir bilgisayarın açılışta veya herhangi bir tarayıcının açılışında bile bu kadar yavaşlaması beni soğuttu açıkçası..

Yardımlarınızı Bekliyorum

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Admin -- 16 Ağustos 2014; 10:29:11 >

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Admin

Güncel
     Yardım! Bilgisayarım Kapanmıyor - Yeniden Başlamıyor !
  • quote:

Arkadaşlar daha 1 hafta önce Asus N550JV - CN127H aldım ama çıkarmadığı sorun kalmadı. Daha bilgisayar yeni ve kurduğum pek program da yok ancak Windows 8.1 güncellemesinden sonra bilgisayarı kapat diyince " Bilgisayarınız kapatılıyor" yazısı çıkıyor ve ekran kararıyor fakat hala bilgisayar açık çalışır vaziyette power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum..

Aynı şekilde yeniden başlat dediğimde de yeniden başlatılıyor yazısı çıkıyor ekran kararıyor fakat aynen kararmış vaziyette kalıyor. Sistemine rağmen böyle bir bilgisayarın açılışta veya herhangi bir tarayıcının açılışında bile bu kadar yavaşlaması beni soğuttu açıkçası..

Teşekkürler.

O bendede var uzun sürüyo yeniden başlaması veya kapanması. Benim bi yeniden başlatma 15 dk sürüyo bide kapanıyo açılıyo felan 20 dk oluyo.
    Windows orjinal değilse olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugcan2626 -- 6 Ağustos 2014; 0:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugcan2626

quote:

Arkadaşlar daha 1 hafta önce Asus N550JV - CN127H aldım ama çıkarmadığı sorun kalmadı. Daha bilgisayar yeni ve kurduğum pek program da yok ancak Windows 8.1 güncellemesinden sonra bilgisayarı kapat diyince " Bilgisayarınız kapatılıyor" yazısı çıkıyor ve ekran kararıyor fakat hala bilgisayar açık çalışır vaziyette power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum..

Teşekkürler.

O bendede var uzun sürüyo yeniden başlaması veya kapanması. Benim bi yeniden başlatma 15 dk sürüyo bide kapanıyo açılıyo felan 20 dk oluyo.
    Windows orjinal değilse olabiliyor.
    Ürünü dediğim gibi bir hafta oldu alalı orjinal Windows 8 ile geliyor ayrıca 8.1 güncellemesinden önce gayet hızlı açılıp kapanıyordu.. Hızlı başlat ayarıyla da alakalı değilmiş az önce onu da denedim olmadı Yeniden bile başlamıyor bilgisayar..

• quote:

Ürünü dediğim gibi bir hafta oldu alalı orjinal Windows 8 ile geliyor ayrıca 8.1 güncellemesinden önce gayet hızlı açılıp kapanıyordu.. Hızlı başlat ayarıyla da alakalı değilmiş az önce onu da denedim olmadı Yeniden bile başlamıyor bilgisayar..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım lütfen çok tatsız bir durum gerçekten..

• quote:

Recovery denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Recovery denedin mi ?

Alıntıları Göster
    Recovery ile 8.1 güncellemesinden öncesine gitmemi mi tavsiye edersin? Bilemedim ki yarın öbürgün ine 8.1 !i kur diye başımın etini yer bu..

• quote:

Recovery ile 8.1 güncellemesinden öncesine gitmemi mi tavsiye edersin? Bilemedim ki yarın öbürgün ine 8.1 !i kur diye başımın etini yer bu..

nim sorunu biliyosun benzer bi sorundu internette üçlüye taktığın kabloların yerini değiştir diye bi tavsiye vardı bi ümit denedim oldu sende bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

quote:

internette üçlüye taktığın kabloların yerini değiştir

Nasıl yani anlamadım ?

Arkadaşlar yardım lütfen..
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani anlamadım ?

internette , üçlüye taktığın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani anlamadım ?

internette , üçlüye taktığın

Alıntıları Göster
    Kardeşim anlattığını anladım ama bununla ne çözülecek ki bildiğimiz ekran kapanıyor kasa çalışmaya hatta ısınmaya (ısısını korumaya devam ediyor)

Asus teknik servisi aradım Windows 8.1 ile gelen özellik deyip geçiştirdi. Hızlı başlatma ayarlarıyla alakası yok çünkü kapattım..

• quote:

Kardeşim anlattığını anladım ama bununla ne çözülecek ki bildiğimiz ekran kapanıyor kasa çalışmaya hatta ısınmaya (ısısını korumaya devam ediyor)

Asus teknik servisi aradım Windows 8.1 ile gelen özellik deyip geçiştirdi. Hızlı başlatma ayarlarıyla alakası yok çünkü kapattım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Asus Teknik servisi cihazda donanımsal bir sorun olabileceğini ve servise gönderilmesi gerektiğini söylüyor. Bu durumun farklı bir çözümü yok mudur yoksa gerçekten üretim arızası mı?

• quote:

Arkadaşlar Asus Teknik servisi cihazda donanımsal bir sorun olabileceğini ve servise gönderilmesi gerektiğini söylüyor. Bu durumun farklı bir çözümü yok mudur yoksa gerçekten üretim arızası mı?

Hybrid Shutdown diye bir Hızlı Başlatma Özelliği var onu güç seçeneklerinden kapatıp denermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Hybrid Shutdown diye bir Hızlı Başlatma Özelliği var onu güç seçeneklerinden kapatıp denermisiniz?

Alıntıları Göster
    hdtune kurun health kısmında calibration retry count kısmında sarılık varsa sorun hdd ten. benim laptoptada var aynı sorun. siyah ekranda kaldığı zaman o değer artıyor. servise vereceğim en yakın zamanda

• quote:

Hybrid Shutdown değil de hızlı başlatma ayarı kapalı durumda güç seçeneklerinde..
    quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

hdtune kurun health kısmında calibration retry count kısmında sarılık varsa sorun hdd ten. benim laptoptada var aynı sorun. siyah ekranda kaldığı zaman o değer artıyor. servise vereceğim en yakın zamanda

HDtune ile tarattırdım hiçbir sorun yok tertemiz.. Ben de müşteri hizmetlerinden aynı cevabı aldım en kısa sürede servise gösterin donanımsal olabilir dedi.

• Orijinalden alıntı: Mr.Admin

Hybrid Shutdown değil de hızlı başlatma ayarı kapalı durumda güç seçeneklerinde..

antivirüs programı varmı bilgisayarınızda özellikle avast?

bios ekranında UEFI boot seçeneğini devre dışı bırakıp deneyin.

diğer bir seçenek bios güncellemesi olabilir.

son olarak

bios'ta boot device sıralamasını 1.CD 2.USB 3.HDD olarak save changes yapıp yeniden başlatabilirsiniz.
  • quote:

antivirüs programı varmı bilgisayarınızda özellikle avast?

bios ekranında UEFI boot seçeneğini devre dışı bırakıp deneyin.

diğer bir seçenek bios güncellemesi olabilir.

son olarak

bios'ta boot device sıralamasını 1.CD 2.USB 3.HDD olarak save changes yapıp yeniden başlatabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tavsiyeler yaramadı arkadaşlar acaba anakartta mı bir sorun var ? 5 dk felan bekleyince yeniden başlattığını farkettim kapanmıyor ama yeniden başlıyor nedir bunun sorunu

• quote:

Tavsiyeler yaramadı arkadaşlar acaba anakartta mı bir sorun var ? 5 dk felan bekleyince yeniden başlattığını farkettim kapanmıyor ama yeniden başlıyor nedir bunun sorunu

Alıntıları Göster
    Yardım Arkadaşlar lütfen günden güne bilgisayar zarar görüyor..
  • quote:

Yardım Arkadaşlar lütfen günden güne bilgisayar zarar görüyor..

Alıntıları Göster
    Koskoca forumda bu durum için bi fikir sahibi yok mu arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.