Şimdi Ara

Yardım bu yazıyı türkçeye çeviren olur ise sevinirim iphone 1012 hatasına çözüm arıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen cahilliğime verin zamanında ing derslerini makaraya alınca böle oldu işte iphone ile 1012 hatası vs gibi bir çok problemim var bir konu açtım orada

saırım bir çözüm buldum gibi ama bana bunları türkçeye çeviricek bir yardım sever arkadaşıma ihtiyacım var

eğer benim için çevirebilen olur ise çok sevinirim arkadaşlaar zor durumdayım gerçekten

yazı budur

iphone restore error 1012 - solution
    "Like many people I also did mistake of downloading firmware 2.0
    NOW i m stuck
    when I try to restore my firmware itunes says error 1012.
    and then if i unlock the phone anyway
    -it does not have sounds(ipod not working)
    -no wifi
    -no bluetooth
    -no imei
    -no serial number
    and it keeps on saying"repair needed"
    i tried refurbish in ziphone,does not work.
    I tried to restore to 1.1.1, 1.1.3 ,1.1.4...same problem-"error 1012".
    I tried to put in DFU mode through ziphone and iliberty but it shows same error.
    plz help"

SOLUTION:

Try this:

1. DO NOT use Ziphone for the entire process. Especially the way it forces your phone in DFU mode. It does this by overloading a writable buffer till it overflows to the heap region. NOT recommended for the pwn logic used.

2. I'm guessing your phone is still PWNed.. Restore your iPhone using your custom unlocked/activated/jailbreaked firmware in iTunes. You will have to use restore mode. You may get an error at the end in which case use Independence to boot your phone normally.
    If you do not have the custom firmware for 1.1.4 on a PWN'd handset, you can get it fromftp://ftp.iphonefix.de/Firmware%20System%20Custom/iPhone1,1_1.1.4_4A102_Custom_Restore_iThor.ipsw

3. When you neuter using BootNeuter, your S-Gold radio bootloader (baseband bootloader) gets "pwned". To undo this, run BootNeuter again and turn off all options (and pick 3.9 or 4.6 depending on your preference).

4. IF 2 makes no sense to you... Relockyour phone - use bootneuter and click everything to off (Although I recommnd you keep the neutered bootloader as checks are avoided). Then restore with Apple firmware. And you are back to factory fresh.

5. Try downgrading your baseband firmware and your signal should be up (from the iclarified source). It takes about 20 seconds for the signal to show the first time after the process.

• Tam olarak çevirmeyeceğim ama özet geçeceğim ilk önce ziphone'u kullanmamanı tavsiye ediyor bu durumda pwned sistemini kullanmanı tavsiye ediyor.Daha sonra önceden kırılmış aktive edilmiş bir firmware dosyası vermiş onu indirmeni itunes üzerinden restore yapmanı söylüyor.Sonunda hata vereceğini söylüyor sonrada bootneuter programıyla bütün özellikleri kapatıp 3.9 veya 4.6'dan birini seçmeni söylüyor.Eğer olmazsa söyle daha açık bir çeviri yapayım..
  • kardeş sana zahmet olucak ama daha net ve açık yani sanırım hepsinin çevirisi gerekicek ya valla bu türlü olmadı indirdim o dosyyı denedim ama olmadı
  • Ne sorun verdi onu yükleyince?
  • akit kardeş bootnouter çalıştırdı kendini işlemi bitirdi ama değişen bir şey olmadı u yüzden bütün çeviriye ihtiyacım olucak kardeş
  • bir arkadaşımız benim için bütün siyah yazıları çevirebilir ise gerçekten .ok sevinicem arkadaşlar
  • Kusura bakma çok mükemmel ingilizcem olmadığı için kelime kelime çevirmiyorum yanlış birşey yazıpta seni yanıltmak istemiyorum.Ama olay anlattığım gibi yani pwned yöntemi ile kırıcaksın o linkteki dosya ile restore yapıcaksın bittiktenten sonra bootneuter'ı kullanacaksın yazının devamında bunlar işe yaramazsa telefonu tekrar kilitleyin orjinal firmware'ı yükleyin ve fabrika ayarlarına dönün baseband firmare'ı düşürün ve sinyal alıcaksınız diyor ama sen zaten bunu yapmışsın ve olmamış diğer konunda görmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil kardeş valla acil bana bunu tam olarak çevirebilecek bir arkadaş lazım ya
  • 1. DO NOT use Ziphone for the entire process. Especially the way it forces your phone in DFU mode. It does this by overloading a writable buffer till it overflows to the heap region. NOT recommended for the pwn logic used.

1. Bütün işlemler için Ziphone KULLANMA. Özellikle kendisi telefonu DFU modu için zorlar. Bu yazılabilir bir buffer'ı taşma hatası verene kadar aşırı yükler.PWN kullanımı için önerilmez.

2. I'm guessing your phone is still PWNed.. Restore your iPhone using your custom unlocked/activated/jailbreaked firmware in iTunes. You will have to use restore mode. You may get an error at the end in which case use Independence to boot your phone normally.
    If you do not have the custom firmware for 1.1.4 on a PWN'd handset, you can get it fromftp://ftp.iphonefix.de/Firmware%20System%20Custom/iPhone1,1_1.1.4_4A102_Custom_Restore_iThor.ipsw

2. Tahmin ediyorum telefonun hala PWN edilmiştir. Telefonunu custom firmware ile itunes üzerinden restore et. Restore modu kullanmak zorundasın. Sonunda bir hata ile karşılaşabilirsin, telefonunu normal şekilde açmak için Independence' yi kullan. Eğer custom dosyası yoksa şuradan alabilirsin.

3. When you neuter using BootNeuter, your S-Gold radio bootloader (baseband bootloader) gets "pwned". To undo this, run BootNeuter again and turn off all options (and pick 3.9 or 4.6 depending on your preference).

3. Bootneuter ile kısırlaştırdıktan sora baseband bootloader' ın pwn edilmiş olacak. bunu geri almak için bootneuter' ı tekrar çalıştır ve bütün özellikleri kapatıp 3.9 veya 4.6 yı kendi isteğine göre seç.

4. IF 2 makes no sense to you... Relockyour phone - use bootneuter and click everything to off (Although I recommnd you keep the neutered bootloader as checks are avoided). Then restore with Apple firmware. And you are back to factory fresh.

4. 2. seçenek işe yaramadıysa. Telefonunu tekrar kilitle (bootloader kullan ve herşeyi off' a getir. (ayrıca kısırlaştırılmış bootloaderının işaretlerinin kaldırmanı öneriyorum.) Ardından Apple firmware' ı ile restore yap. ve Fabrikadan yeni çıkmış haline döneceksin.

5. Try downgrading your baseband firmware and your signal should be up (from the iclarified source). It takes about 20 seconds for the signal to show the first time after the process.

5. Baseband' ını downgrade etmeyi dene firmware ve sinyal seviyen çalışmaya başlamalı. (iclarified source' ından) İlk seferde sinyali göstermesi 20 saniye sürer...

gibi birşeyler...

• Kısacası, benim bulduğum ve diğer sayfaya koyduğum yazının bir kaç forumdan alıntısının anlatımları.Ancak bu bilgiler de hatayı düzeltmeye yetmiyor.Daha çok bilgiye ihtiyaç var.Ben senin verdiğin sayfayı araştırdım ve başka forumları da ama pek bi bilgi bulamadım.Hep savsaklamışlar.Net bi şey çıkmıyor.O verilen link'de sanırım 1.1.4 firmware dosyası.
  • leopar kardeşim ALLAH razı olsun senden şimdi sıra denemekte bakalım ne olucak şu sorunuma bir türlü çözüm bulamadım ya
  • birşey değil @packardbell6161

şu son şık iclarified source' undan olan işe yarar belki daha önce kuzenimin cihazı bir kere o sourcedan downgrade etmiştim..
  • tamam ama kardeş wifi aktif olmuyorki sourcesi eklemek için olsa gözümle yapıcam ama olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

birşey değil @packardbell6161

şu son şık iclarified source' undan olan işe yarar belki daha önce kuzenimin cihazı bir kere o sourcedan downgrade etmiştim..
  • Terminal var ise iphonebrowser ile dosyaları atıp komutları girebilirsin?!

iclarified source' unda karşına gelen xml dosyasıhttp://rapid--share.com/files/129219944/kaxgdo94.xml

bunun içinden downgrader eraser ne bulursan artık... kolay gelsin zor iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 12 Temmuz 2008; 23:40:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.