Beyler Herkes Sorununu Buraya Yazsın Bizde Elimizden Geldiğince Problemi Çözmeye Çalışalım
LORD EN BÜYÜK SORUNUM DC OLUNCA CHARIMI ASKIDAN SAATLERCE KURTARAMAMAM ŞUAN BUFFERIM BERAMUS A RESET ATILMADAN ASKIDAN KURTULAMIYCAK DIYE KENDIMI ALIŞTIRDIM, LVL 67 DIR.
kardeş bakın bi yardım edin launchera tıklıyorum bu hatayı weriyo "LauncherHatası" bu yüzden knightı bile sildim tekrar yükledim patchleri yüklemek için launchera tıkladım yine aynı hata
Bak Id Ve Password u Yaz Eğer Askıda Diyosa Sürekli Enter la Askıda Der Demez Enterlayacağın İçin Bi Süre Sonra Problem Çözülecektir
yardım edicekmisiniz
Kardes Pc Ye Format At Yoksa O Hatayı Hep Veriyo Tek Çözüm Yolu Bu
Sence neden + basarken itemler yanıyo? hep merak etmişimdir, neden böle oluyo?
LORD sadece 1 saatımı buna serı şekılde comfırm demekle gecırdım ama sonuç aynı başka charımla gırıp pm falan attım ama oyunda gözükmüyor char . b2 de dc olmuştum reset beklıyoorum ama kaç gündür beramusta reset durumu da yok beklıoruz bakalım
deme ya formattan başka yol yoqmu hic
Uçak_07 Hiç Bi İtemin Yanmadığını Düşünsene Heryerde +10 Raptor +10 Shard +10 Shell Set Nasıl Olurdu Oyunun Tadı Kalmazdı
quote:
Orjinalden alıntı: ycealtin
deme ya formattan başka yol yoqmu hic
Sana Gelince Galiba Baska Çözüm Yok Gibi
ekremhan Dc Den Sonramı Charın Askıda Kaldı
ya okullarda acılıyo acaba hic format atmasam ve knight rüyasını bi kenara mı bıraksam galiba en iyisi bu hem bi sebep olur knight ı bırakmam için
Okullar Açılınca Bende Bırakıcam Zaten Oyundan İyice Soğudum
evt lord b2 de dün dc oldum lagtan daha da gıremedım o chara oyunda yok gözüküo ama askıda reset de attığı yok gm nın işte en saçma sapan zamanlarda reset atar işimiz düşünce bişe yok
quote:
Orjinalden alıntı: ekremhan
evt lord b2 de dün dc oldum lagtan daha da gıremedım o chara oyunda yok gözüküo ama askıda reset de attığı yok gm nın işte en saçma sapan zamanlarda reset atar işimiz düşünce bişe yok
Sorunu Bi Türlü Çözemedim
cz de dc olmuştum premıum olan roguemle şuan oyuna gırdım b1 ve b2 de pm atorum char oyunda değil ama askıda çok kışı ye oluyor bu durumda ben bıraz ses çıkardım sanırım
Araştırıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme