Şimdi Ara

Yardım Çağrılarına Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Herkes Sorununu Buraya Yazsın Bizde Elimizden Geldiğince Problemi Çözmeye Çalışalım

• LORD EN BÜYÜK SORUNUM DC OLUNCA CHARIMI ASKIDAN SAATLERCE KURTARAMAMAM ŞUAN BUFFERIM BERAMUS A RESET ATILMADAN ASKIDAN KURTULAMIYCAK DIYE KENDIMI ALIŞTIRDIM, LVL 67 DIR.
  • kardeş bakın bi yardım edin launchera tıklıyorum bu hatayı weriyo "LauncherHatası" bu yüzden knightı bile sildim tekrar yükledim patchleri yüklemek için launchera tıkladım yine aynı hata

• Bak Id Ve Password u Yaz Eğer Askıda Diyosa Sürekli Enter la Askıda Der Demez Enterlayacağın İçin Bi Süre Sonra Problem Çözülecektir
  • yardım edicekmisiniz
  • Kardes Pc Ye Format At Yoksa O Hatayı Hep Veriyo Tek Çözüm Yolu Bu
  • Sence neden + basarken itemler yanıyo? hep merak etmişimdir, neden böle oluyo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LORD sadece 1 saatımı buna serı şekılde comfırm demekle gecırdım ama sonuç aynı başka charımla gırıp pm falan attım ama oyunda gözükmüyor char . b2 de dc olmuştum reset beklıyoorum ama kaç gündür beramusta reset durumu da yok beklıoruz bakalım
  • deme ya formattan başka yol yoqmu hic
  • Uçak_07 Hiç Bi İtemin Yanmadığını Düşünsene Heryerde +10 Raptor +10 Shard +10 Shell Set Nasıl Olurdu Oyunun Tadı Kalmazdı

quote:

Orjinalden alıntı: ycealtin

deme ya formattan başka yol yoqmu hic

Sana Gelince Galiba Baska Çözüm Yok Gibi

• ekremhan Dc Den Sonramı Charın Askıda Kaldı
  • ya okullarda acılıyo acaba hic format atmasam ve knight rüyasını bi kenara mı bıraksam galiba en iyisi bu hem bi sebep olur knight ı bırakmam için
  • Okullar Açılınca Bende Bırakıcam Zaten Oyundan İyice Soğudum
  • evt lord b2 de dün dc oldum lagtan daha da gıremedım o chara oyunda yok gözüküo ama askıda reset de attığı yok gm nın işte en saçma sapan zamanlarda reset atar işimiz düşünce bişe yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremhan

evt lord b2 de dün dc oldum lagtan daha da gıremedım o chara oyunda yok gözüküo ama askıda reset de attığı yok gm nın işte en saçma sapan zamanlarda reset atar işimiz düşünce bişe yok

Sorunu Bi Türlü Çözemedim
  • cz de dc olmuştum premıum olan roguemle şuan oyuna gırdım b1 ve b2 de pm atorum char oyunda değil ama askıda çok kışı ye oluyor bu durumda ben bıraz ses çıkardım sanırım
  • Araştırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.