Şimdi Ara

Yardım Çok Kıllıyım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
51.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaa erkekler arasında makara olabilir ama kızlar sevmiyo kıllı erkek bide bende tamamen tüysüz olmak istemiorum azaltmak istiorum normal insanlar gibi :D hani ilerde göğüste de olsun aşırı olmasın ama göbektede olsun bacaktada ama normal olarak aşırı degil herkes eşit olarak yaratılmıo ama bunun da bi çözümü vardır ama limon tuz ve nane olayını gerçekleştirmeyi düşünüorum 1 sene felan yapınca hiç cıkmıomus nerdeyse ben bi kaçkere yapsam yeter hem inceltir kılları benimki kalın hemde azaltıomus
  • arkadaş 12-13 yaşında dove sabunuyla yüzüne maske yapmış :D
    ve kurumuş 1-2 dk sonra bi açmış kaşların çoğu gitmiş
    ve sonra kaşları çıkmış ama iki kaşının da belli kısmında çıkmıyor tüy ve aldırılmış gibi duruyor napmış etmiş kimseyi inandıramamış :D
  • Offf bide döşü kıllıysan iste beni erkeğim

• Berberle kullanılan makinelerden al(ceryanlı)sonra en büyük başlığı tak. (7 numara oluyor yanlış değilsem)Orantılı bir şekilde geçir bacaklarından.Sonra gel bir daha buraya bana teşekkür için konu aç.
  • Düzenleme:Aynı mesaj 2 kere gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 27 Eylül 2010; 1:31:18 >
  • quote:

Berberle kullanılan makinelerden al(ceryanlı)sonra en büyük başlığı tak. (7 numara oluyor yanlış değilsem)Orantılı bir şekilde geçir bacaklarından.Sonra gel bir daha buraya bana teşekkür için konu aç.

Makınenın 7 numarası hayatta almaz bacak kıllarını .En fazla 2 numara alır.1 fazla kısaltır .Sıfırda da baldırı cıplak gezersın.Denedım bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Berberle kullanılan makinelerden al(ceryanlı)sonra en büyük başlığı tak. (7 numara oluyor yanlış değilsem)Orantılı bir şekilde geçir bacaklarından.Sonra gel bir daha buraya bana teşekkür için konu aç.

Makınenın 7 numarası hayatta almaz bacak kıllarını .En fazla 2 numara alır.1 fazla kısaltır .Sıfırda da baldırı cıplak gezersın.Denedım bılıyorum

7 numara dediğimiz o kadar büyük bir şey değilki.Hem adam kıldan yakınıyor uzun ve gür demekki.1 numara zaten 0 sayılır.Bu arada evde makina var oradan biliyorum.

• Dert ettiğin şeye bak.Bende 16 yaşındayken dert ediyordum bacak kılım fazla diye.Birazda utanıyordum.

Ama şimdi arkadaşlarımla dalga geçiyorum.Ne biçim erkeksiniz lan kılınız yok diye

Hatta lise sondayken sınıfta hava atmak için pantolunumu kıvırıp öle doaşıyordum.Kızlara filanda gösteriordum

Yani demek istediğim şey takma bunu.1-2 yıla zaten bitecek u takıntın.Ayrıca erkek dediğin kıllı olur.Kılsız erkek vucudu aynı bayan vucuduna benziyor.
  • Berbere git ara makas attır, seyrelir.
  • arkadaslar lazer epilasyon komple yok ediyor herhal seyreltme gibi bir sey yapabiliniyor mu epilasyonla?
  • önerileri dinle takma kafaya.bak jes memet alinin programında canlı canlı yaptı.maymun gibi adam fok balığına döndü.
  • atletik vücut olunca kıl yakışmıyor kasların çekiciliğini gölgeliyor...ayrıca kıl pisliktir ya......çelimsiz şişko yağlı bişey bi de üstüne kıl...ondan sonra avut kendini erkek dediğin kıllı olur diye...heeee tabi tabi.
  • Seyreltme yapialbiliyor mu epilasyonla yoksa tamamini mi aliyorlar???
  • ya beyler benim bacaklarımdaki kıllar uzun degil sadece cok cok sık cıkmıs vede bazıları kalın ayagmla arasında fark cok belli oluo cok kıl olunca bacagn kapkara oluo az ve uzun kalın olsa daha ii dicem ama degil ne yapmalıyım seyrelleştirmek icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

atletik vücut olunca kıl yakışmıyor kasların çekiciliğini gölgeliyor...ayrıca kıl pisliktir ya......çelimsiz şişko yağlı bişey bi de üstüne kıl...ondan sonra avut kendini erkek dediğin kıllı olur diye...heeee tabi tabi.

köse alert
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Berbere git ara makas attır, seyrelir.

zekiye detected :D
  • Sürekli hort yapmak zorunda mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Sürekli hort yapmak zorunda mısın ?

hort yapmak: eski konuyu güncellemekmiş yeni öğrendim.. hortlatmaktan geliyor herhal..

sürekli yaptığım yok... en eski konulara bakıyordum, cevaplar nasıl.. konu dışı özel hep böyle mi diye.. arkadaşın yazdığı komiğime gitti yazdım.. hort yapmak yasakmış onuda öğrendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

karın göğüs bölgesi 400 liraya 2 seansda hallediliyor.çok kafana takıyorsan

emin ol 2 seans'ta yok olmuyor tüm kıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasdasdwasd

yaa bide babam cok kıllı degil bacaklarında az var göğüs normal bide sırtı az kıllı kıllı da sayılmaz tüylü gibi abim de de bacak normal göğüs fazla sırt göbek yk gibi az sırt yk zaten babamda d da cok az bende de bacak cok ve tüylüyüm ve ikisinden de cokkıllı olucam gibi

anne tarafı kıllıdır dayınlar falan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.