Şimdi Ara

Yardım Çok Kıllıyım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
51.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide bende annemlere o kadar bacağımdaki kılları alın dedim dedim almadılar erkeksin dediler tuvalete gittim ilk once makine ile tüm baldır bacak kıllarımı aldım sonra jiletle sinek kaydı yaptım o kadar güzel olmustuki kendimi sevmistim suanda makasla kısaltıyorum kimseye önermem sakın makasa kalkısmayın hem cok daha uzatıyor hemde cok belli oluyor en kısa zamanda bi şekilde ağda yaptırıp düzenli uzamasını sağlıycam bacaklarımın ilerdede kesinlikle lazere gidicem
  • kardeşim şimdi beni dinle.bende 16 yaşındayım ve kıllıyım. 12 yaşında makasladım her yerimi. mallık işte. ben yolumu buldum ve sana anltıyorum. doktor eldivenlerini elime geçicirp bacak kasık göbek hepsine girişiriyorum. işim bitince limon-tuz sürüyorum. çok seyreltti hatta müthiş bir şey. sorun şu anlıyorum kıllarını aldıığını ailen bilemsin istiyorsun. ben gece herkes uyuyunca yapıyorum. ama şort giymek için bence değer. lütfen dediklerimi yap lazer bizi aşar ap,latör çok ses yapar ama ben düzeni oturttum. başta çok acıkr çekerken ama sonra azalacağı için no problem

• Aynı sorun aynısı 😭 ulan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.