Kolay gelsin arkadaşlar. Creative zen 4 gb alacağım. İki model mevcut birinde fm radyo var diğerinde yok fakat fiyat farkları yaklaşık 50 ytl civarında merak ettiğim şey bu iki model arasındaki tek fark radyo özelliği mi yoksa donanımsal ve yazılımsal olarak başka farklar mevcut mu. Teşekkürler. Aşağıda bahsettiğim modellerin linkleri var . Mesaj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Sanırım tek fark radyo alıcısı ve buna bağlı olarak radyodan seskaydı. Seni bilmem ama ben pek radyo kullanmıyorum zaten çok müzik dinlemiyorsan 4gb lık müzik yeterli olmalı. İhtiyaçlarını bilmem tabi tam olarak...
quote:
Orjinalden alıntı: semihalyuz
Sanırım tek fark radyo alıcısı ve buna bağlı olarak radyodan seskaydı. Seni bilmem ama ben pek radyo kullanmıyorum zaten çok müzik dinlemiyorsan 4gb lık müzik yeterli olmalı. İhtiyaçlarını bilmem tabi tam olarak...
Radyolu modelde de radyodan ses kaydı özelliği bulunmamaktadır.
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
quote:
Orjinalden alıntı: semihalyuz
Radyolu modelde de radyodan ses kaydı özelliği bulunmamaktadır.