Şimdi Ara

yardım: creative 4400 sorunu (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler elimde 2 yıllık creative inspire 4400 var.son zamanlarda epey sıkıntı vardı
    uydularda düzelmeyen bir cızırtı ve bununla beraber wooferdan gelen uğultu ve pat-pat sesi gıcık edici seviyeye ulaşınca bende sorunu çözebilirim sanıp açtım ama faydası olmadı
    bass ı kısınca patpat sesleri geliyor bass ı normal seviyelere çekince sadece uğultuya dönüşüyor(uydularda hep cızırtı var)
    şu mesajda da bahsetmiştim daha önce sorundanhttp://forum.donanimhaber.com/m_32986905/mpage_1/key_//tm.htm#35260190

aşağıda videosunu da ekledim

http://www.youtube.com/watch?v=nQ_3v2IN8S8

edit: giden gitmiştir diyorsanız yeni bu tip bir sistem olarak ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glimpse -- 26 Ekim 2009; 22:20:20 >

• masrafa değmez bence
    en ufak bir tamir bile olsa 20-30 lira isterler
    sıfır alınması daha akıllıca olabilir
    zaten 2 yıl kullanılmış ona da şükür
    bende bir kaç sınıfa bu sistemi kurmuştum senelerdir tıkır tıkır çalışıyorlar, çok hor kullanılmalarına rağmen hiç biri arızalanmadı
    diğer mesajda işçilik kalitesinden bahsetmişsiniz ama creative nin işçiliği gayet temiz olması lazım
    bir çok cihazını kullandım ve hemen hepsini açtım
  • Aynı sorun bende de oldu 1 hafta kadar önce. Besleme kondansatörünü,çıkış katı entegresini değiştirdim yine durum değişmedi bıraktım sonra gerçekten yapacağımız masrafa değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKREPmt.

masrafa değmez bence
    en ufak bir tamir bile olsa 20-30 lira isterler
    sıfır alınması daha akıllıca olabilir
    zaten 2 yıl kullanılmış ona da şükür
    bende bir kaç sınıfa bu sistemi kurmuştum senelerdir tıkır tıkır çalışıyorlar, çok hor kullanılmalarına rağmen hiç biri arızalanmadı
    diğer mesajda işçilik kalitesinden bahsetmişsiniz ama creative nin işçiliği gayet temiz olması lazım
    bir çok cihazını kullandım ve hemen hepsini açtım

işçiliği temiz değil malesef devre kartının üzerinde(kondansatör vb. elemanların sabitlenmeleri için) adeta rastgele sıkılmış silikonları görünce creative için sözün bittiği yere geldim dedim
    elektronik işlerden üst düzeyde anlayan bir akrabam var son sözü o söyleyecek bu konuda

ama aklıma şu geldi
    uydularda bir sorun yok,uyduları front ve rear olarak gruplayıp direkt olarak ses kartının çıkışına bağlasam ve woofer olmadan kullansam idareten işimi görür gibi
    neyse deneyince yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glimpse -- 5 Kasım 2009; 0:45:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.