Şimdi Ara

yardım dh!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar szlerden küçük bir ricam olacak.http://www.muzikbenimhayatim.com adresine girip,sanatçı ara bölümüne anıl duran yazarak, şarkılara oy vermenizi istiyeceğim. yakın bi arkadaşım şarkılarını oraya yükledi. ya olursa adlı şarkının da sözleri bana ait. yardımcı olursanız çok seviniriz.. yorumlarınızı da esirgemeyin. teşekkürler.

yada şöyle yapabilirsniz. yeni adaylar kısmında tıkladıktan sonra açılcak sayfada alttaki videolardan. 2. sayfa 2. video 3. sayfa 1. video ve 4. sayfa 1. sıradaki video. bu şekilde de şarkılara ulaşabilirsiniz.

http://www.izlesene.com/video/amator-ya-olursa/2479573 şarkı bu arkadaşlar. eğer beğenirseniz lütfen, üstteki adrese girip oy verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 18 Ağustos 2010; 11:25:20 >

• imza olmamış. center kodunun başına [ koyarsan düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AsiL

imza olmamış. center kodunun başına [ koyarsan düzelir.

saol diğer konuda da yardım edersen
  • dh
  • Dostum arattım ama bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Dostum arattım ama bişey çıkmadı

sayfa tam olarak açıldıuğında aratırsanız çıkacaktır.

yada şöyle yapabilirsniz. yeni adaylar kısmında tıkladıktan sonra açılcak sayfada alttaki videolardan. 2. sayfa 2. video 3. sayfa 1. video ve 4. sayfa 1. sıradaki video. bu şekilde de şarkılara ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 18 Ağustos 2010; 11:13:07 >
  • up!
  • Kanka sen bu konuyu tek başına 100 sayfa yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AsiL

Kanka sen bu konuyu tek başına 100 sayfa yaparsın

senin gibi arkadaşlar olursa yalnız kalmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 18 Ağustos 2010; 11:32:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.