bn digiyi kasmıştım ultimateye gelişmek yerine başka bir championa dönüşmüştü.Ultimateye nası geliştirecem ?
5 lvl champion,20 lvl ultimate,40 lvl mega.Bu mantıkla devam et.Başka bir evrim yaptıysan o biraz şansa bağlı ne zaman dönüşeceği..
ya o belli olmuo ama sanırım ana digimon lvl 20 olduğunda ultimate 40 olduğunda da megası nı werio bnce kumamon kas kumamon süper 41den sora devimon onu da kasınca myotismon verdi
ben bu oyunu skill 99 omnimon la bitirdim takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ps2opat
ben bu oyunu skill 99 omnimon la bitirdim takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.
Öncelikle Omnimon'un nasıl yapıldığını ayrıntısıyla anlatmakla başlayabilirsin..BekliyorumBende şu an BK Wargreymon var,bundan sonra ne yapmam gerek???(Uzun zaman oldu oynamayalı) NOT:Oyunu daha önce bitirdim,ama hızlı bir şekilde geçmiştim,şimdi zevkini çıkaracam
metal mamemon skill level 40 olursa metal garurumon metal greymon skill level 40 olursa wargreymon metalgarurumon skill level 40 olursa ve wargreymon skill level 40 olursa omnimon :D bu arada omnimon en üst değil onun üstleri var(imperialdramon pm ,ancient greymon v.b.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme