Şimdi Ara

yardım!! dmw2003 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bn digiyi kasmıştım ultimateye gelişmek yerine başka bir championa dönüşmüştü.Ultimateye nası geliştirecem ?
  • 5 lvl champion,20 lvl ultimate,40 lvl mega.Bu mantıkla devam et.Başka bir evrim yaptıysan o biraz şansa bağlı ne zaman dönüşeceği..
  • ya o belli olmuo ama sanırım ana digimon lvl 20 olduğunda ultimate 40 olduğunda da megası nı werio bnce kumamon kas kumamon süper 41den sora devimon onu da kasınca myotismon verdi
  • ben bu oyunu skill 99 omnimon la bitirdim takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps2opat

ben bu oyunu skill 99 omnimon la bitirdim takıldığınız yerlerde yardım edebilirim.

Öncelikle Omnimon'un nasıl yapıldığını ayrıntısıyla anlatmakla başlayabilirsin..BekliyorumBende şu an BK Wargreymon var,bundan sonra ne yapmam gerek???(Uzun zaman oldu oynamayalı)
    NOT:Oyunu daha önce bitirdim,ama hızlı bir şekilde geçmiştim,şimdi zevkini çıkaracam

• metal mamemon skill level 40 olursa metal garurumon
    metal greymon skill level 40 olursa wargreymon
    metalgarurumon skill level 40 olursa ve
    wargreymon skill level 40 olursa omnimon :D bu arada omnimon en üst değil onun üstleri var(imperialdramon pm ,ancient greymon v.b.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.