Şimdi Ara

yardım!! dmw2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digimon World 2003te iki rozeti aldım west sectore gitmem gerekiomus ama nerden gidileceğini bulamadım bilen birisi sölerse sewinirim

• Agumon suiti alıp önce admin center'a gitmen lazım...
  • agumon suiti nerden alıcam?
  • yada deniz altından gidiliodu galiba ama orası east sector de olabilir.o armadilomonun denizaltı digisi oluodun
  • etemondan
  • etemona gittim öle bi şi wermedi ben en son sarı saçlı bi kızla konuştum ikinci haritada west sector fln diodu etemona gttim herhangi bi şi vermedi ne yapmam gerekio?
  • asuka cityye git.Asuka inn den aşağı in o card satılan yerin dışarsında iki agumon görücen onlarla konuş.Sonra çık oradan kail diye bir kız var şehirde onu bul.Sonra etemonun olduğu yere git onla konuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exper p10an02 (yardım)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt su an ordayım ama etrafta agumon fln yok
  • Al bu msn'im warhammer_fb@hotmail.com bana saveni at geçiyim gönderiyim...
  • ya bu sefer de lucky mouse domuza dönüştü biriyle savaşmam gerekio ama adamı bulamıorm bunu da sölerseniz sewinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar333 -- 26 Haziran 2007; 16:30:15 >
  • kimse bilmio mu ya
  • Aga Ben bu oyunu İndirdim Ama 4 lv den yukarı çıkamadım Rezillik Diz Boyu Valla
  • ne 4 lvl mi bnm 47 lvl kumamon 36 lvl patamon 37 lvl guilmonum var
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar333

ne 4 lvl mi bnm 47 lvl kumamon 36 lvl patamon 37 lvl guilmonum var

Yanlız senin durum bence daha vahim,o kadar lvl kasıp da oyunun en kolay yerlerini geçememen ayrı meseleBenim 41 lvl agumonum var sadece ama senden kat kat ilerideyim ve ilerledikçe kasmak daha kolay oluyor.Yani belli bir bölüme gelince kasmaya başlıycam

• ya bu playstation oyunu deil mi ? hani digilerin evrimlerinin kendiyle alakası olmayan oyun..Ultimateden sonra evrimleri sapıtıyor digilerin kumamonu kasmıştım digitamamon olmuştu,sonra da bırakmıştım ztn
  • ya biliosn söle o zmn
  • Yav diğer boyuta gidecen,sonra ordaki liderleri yeniceksin,sonra diğer serverdeki asukaya girebilmek bir red pass mıdır nedir onu alcan Knightmon o zaman geçmene izin veriyo.Bu arada sakın Knightmon ile savaşma..Yenmen imkansız
  • hımm şu kapı gbi bi şi vardı east sectorde onunla mı geçcem diğer boyuta
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar333

hımm şu kapı gbi bi şi vardı east sectorde onunla mı geçcem diğer boyuta

Şimdi kapı falan karıştırma sen.Hani Zambamon vardı hatırladın mı ?? Pis bir kokuyla geçtiydik.Sonra o başka bir yere gitti (Catacomb galiba)..Orda onu bul,yen(tabi istersen) sonra biriyle konuşcaktın galiba(north sector'un lideriyle)sonra o zambamonu yendiğin yerde deprem olup bir kapı açılacak.İşte orada biraz uraşıcaksın ve diğer boyuta geçiceksin,ama dikkat et gizli bir merdiver var görünmüyo.Onu bulana kadar uraşmıştım bayağıGerisi zaten aynı mantık,asuka hariç her yere gidip liderleri tekrar yeniceksin..

• hımm anladım dediğin yeri saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.