uzun sürediir bir siteyi takip ediyordum bugunlerde bosa dusecekti bugun bır kac saat dısarda oldugun surede whois boylebır değişikliğe ugramıs. ne olmus bu si,teye ben anlamadım biraz yabancyım bu konulara yardım lütfen..
peki bana domain sorgulama sistemi hakkında yardımcı olurmusun benim domain im var ama sorgulama için script arıyorum.internet ortamındakilerde benim pek hoşuma gitmedi.de
şu tarz bişey olsa çok güzel olur. domainsorgulama.net teki gibi bunu nasıl yapabiliriz düzenlemesi ile ilgili kod bilgim yokta
Böyle bir sistemi hazırlayabilmeniz için CSS, Php, Ajax biliyor olmanız gerekiyor. :)
css hakkında bilgim var fakat . diğerleri hakkında az bilgi sahibiyim çok uğraştım bi zamanlar beceremedim hevesim kaçtı.zaten bunu yapmak için de baya para isterler onun için pek de uğraşmadım.teşekkürler.
CSS ilgili bilginiz varsa hazır sistemleri alıp, kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Rica ederim. :)
arka plandaki php kodları ile de oynamak lazım sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme