Şimdi Ara

yardım edecek yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan bi uçak yapmak istiyorum bu motor servo motor alıcı felen nerden bulacaz uyguna veren bi yer varmı birde ben buna fvp diyolar heralde o sistemden yapmak istiyorum ardında ise güzel bir tasarım yapıp bir iha yapmak istiyorum bu çizimleri felen nerden bulabiliriz bana yardım edin arkadaşlar yeniyim
    şöyle bir kumandam var işey yararmı
    http://i.hizliresim.com/pvZOZJ.png

• quote:

Orijinalden alıntı: selman14

şuan bi uçak yapmak istiyorum bu motor servo motor alıcı felen nerden bulacaz uyguna veren bi yer varmı birde ben buna fvp diyolar heralde o sistemden yapmak istiyorum ardında ise güzel bir tasarım yapıp bir iha yapmak istiyorum bu çizimleri felen nerden bulabiliriz bana yardım edin arkadaşlar yeniyim
    şöyle bir kumandam var işey yararmı
    http://i.hizliresim.com/pvZOZJ.png

o kumandadan çok birşey olucanı sanmıyoorum, öle uçak yapmak vb. kolay dğeildir. bence internetten 200-300 tl arası heilere bak

• ben uçak yapacam helikopter istemiyorum abi ayıptır soylemesi çok güzel kağıttan replika silah felen yaparım yani govde felen yapılır kumanda idarre etse yeter dahasonra dediğim gibi bir iha gibi bişey düşünüyorum
  • Yardim edecek adam yok koskoca forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence önce depron arz denilen sistemde başla yani köpükten yapılan uçak ona servoyu motoru rahatlıkla ekleyebilirsin. internetten ucuz yollu motor ve aksamlarını bulabilirsin. dilersen bi tane örnek uçak model planıda yollayabilirim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcusigurd

Bence önce depron arz denilen sistemde başla yani köpükten yapılan uçak ona servoyu motoru rahatlıkla ekleyebilirsin. internetten ucuz yollu motor ve aksamlarını bulabilirsin. dilersen bi tane örnek uçak model planıda yollayabilirim sana

Rica etsem bana planı atar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.