Şimdi Ara

yardım eden yokmu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar .. benim küçük bir sorunum var ben bu topladıım Stone leri nasil AA yapabilirim ve o AA ne yapabilirim ??? tşk....

• Merhaba
    Dusk a mi üye olmustun? Down a mi?
    Eğer Dusk a üye isen ve Dusk kazanmişsa Dusk priestress a gidiyorsun orda bi seçenek çıkar exchange seal stones diye. Onun ile AA alırsın.
    Aynı şey Down için de geçerli Eğer Down a üye oldun ve Down kazandı ise bu sefer Down Priest dan exchange yapiyorsun.
    -->Ama üye olduğun kaybettiyse taşlar elinde kalır. Zaten şehir içinde gezerkende doomlar var onlar seni lanetler. Bi sonraki periyotta anca bozdurursun o taşları.
  • ben dawn a üyeyim fakat kazandıgımı nasil anlarım ben acaba ? tşk...
  • yaw arkadaşlar bide bu hadiseyi biz kazanırsak buff falanda alabiliyomuşuz sanırım tan bilmiyom ama sağdan soldan duydum aslı varmı acaba? alabiliyosakta kimden aliyoz NPC ismi verirseniz çok makbule geçer
  • kaybettiinde doom lanet verirken kazandığında otomatik olarak buff verir

kazanaip kazanmadiini bu sekilde de anliya bilirsin

uye olduun yer kazandığında buff olarak çana benzeyen bi buff verir kaybettiğinde kurukafa gibi kirmizi bir buff gelir
  • tşk.. ederim çok müteşekürüm
  • peki bu aa nerde kullanılıyor armor veya weapon alınıyomu alınıyosa nerden ve nasıl ?
  • armor ve weapon alinmakta kullanilmaz ama enc. scroll alabilrsin tüm grade lerden

ayrica greater acu, heal v.s alabilirsin, dye alabilirsin, daha bi cok sey alabilrsin
  • Allah enchant falan süper şeyler bunlar yqaw ama çok çabuk patlıyo ben d grade basarım başka basmam b grade zor aldım :S...
    çok tşk.. aydınlatın üstad eline sağlık
  • :'(
  • ben bunu yapamiom olmuo ya buna ne diceniz

yardım eden yokmu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.