Şimdi Ara

Yardım Edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben server kurmak istiodum ya işte çözümünü buldum ama son geriye 1 tık kalıo ama onuda yapamıorm :S bakın işte resmi

Yardım Edermisiniz ?

işte böle oluyo o nasıl olcak bilen varmı bilen varsa acil yardım pls ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FéaR -- 11 Kasım 2007; 15:33:41 >

• tam olarak görünmüyo onun yerine

http://img221.imageshack.us/img221/5884/adszpw6.png
  • YaniLmiyosam MuServer Dosyan D de fakat sen C:/MuServer a Restore etmeye calisiyosun..

optionsdan yolunu degiştir
  • yoo hepside D de ama C deyse nasıl D ye koycam ?
  • yaw zaten D deymiş c de olanlarıda D ye koydum ama hala olmuyo aynı şeyi gösterio :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: FéaR

yoo hepside D de ama C deyse nasıl D ye koycam ?

Kurdugun Server s3 ise onun dbleri restore ederken yolu C:\Muserver olarak gorunuyor..Ama senin Muserver D de miş..Onun icin restore ederken optionstan Yolunu D:\Muserver yp..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 11 Kasım 2007; 17:39:23 >
  • DB leri Kayıt Etmek İstedigin Yer D:\muserver\db ''D:\MuServer'' Dosyasının İcinde db Klasorunun Olup Olmadıgını Kontrol Et Yoksa Mu Serverin İcinde db Klasoru Olustur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mu server die bi dosya yok bende db nin içinde mu server dosyası var nasıl olcak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FéaR

mu server die bi dosya yok bende db nin içinde mu server dosyası var nasıl olcak :D

MuServer yoqmuNaaptin sen yigen ya

• C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data burdan ''mu online we ranking'' ismi gecen dokumanlari sil ise yarayacaktir..

not:silerken sqli kapamayi unutma
  • boşverim kurmicam başkasının serverinde adminlik arıycam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.