esimdeki HataLar geLiyor Her AÇTIGIMDa Çok araştirdim ama SOnuç 0 .. İtunes ve Pcye ßaGLayamiyorum. yeni yükLeme yapamiyorum restore oLmuyor. Açıkçası hiç ßirşey yapamiyorum Ne Yapmam Gerek..
çok ilginç hep mi böle kalıyo?
evet Hep ßöyLe hiç ßir Moda aLmiyor Kendini..
restore işlemi şart gibi gözüküyor. itunesten yapabilirsin, bağlanamıyo gibi gözükür ama sen restoreyi tıkla 250 küsür mblık bi dosyayı indirecek. ondan sonra işlemleri takip et. geçmiş olsun.
steve jobs mu o :S hatayı veren programın adı nedir ona göre araştıralım?
Пре вед ekranda yazan bu sanırım, rusça, anlamı "pre record" muş. sanırım kayıda hazırlanıyor gibi bişi oluyor, ancak sorunun ne olduğunu henüz çözemedim :/
arkadaŞLar ßiLgisayar İphone'u sadece 5 - 6 saniye görüyor ve Ondada N/A Yaziyor Küsür Mß Dosyayida indirdim herşeyi denedim açikÇasi sonuç hep ayni.. sanirim Çöpe aticaz IPhone'i
quote:
Orjinalden alıntı: KnowN
arkadaŞLar ßiLgisayar İphone'u sadece 5 - 6 saniye görüyor ve Ondada N/A Yaziyor Küsür Mß Dosyayida indirdim herşeyi denedim açikÇasi sonuç hep ayni.. sanirim Çöpe aticaz IPhone'i
bende de aynı şeyler yazıyodu yanlışlıkla bozduğumda.. sonra restore işlemini yapmıştım. restore olur gibime geliyor
Restore derken? Hiç ßir Moda Girmiyorda Telefon Ondan Soruyorum..
başka pc de dene.recocery,dfu modlarına almaya çalış.olmadı servise ver.
ßaşka Pc'de de Denedim oLmuyor dedigim gißi Sanirim Çöp. HayırLısı oLSun.
çöpe değil servise götür bence.o kadar parayı çöpe atma.
GarantiLi Telefonum ama Garantiden Çikti Sanirim Kirma iŞLemi Yapmiştim..
şansını dene bence.garantiden çıksa nolur adamlar 1000 lira mı istiycek sanki.garantiden çıkacağını da zannetmez
Peki öyLe yapaLim ßari ßaşka Şansimizda Yok zaten SagoLun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme