arkadaşlar oyunu yeni indirdim yalnız yazılar okumuyor bunu nasıl düzelte bilirim bu konuda yardım edermisiniz ?
ARAPCAYA BEZİYOR BENİMKİ BUNUN Bİ DEGİSİGİYDİ BEN OZEliklerdeki efek ayarlarini kapadim oldu gene sende bi dene bide ekran cozunurlug programini dene wardi forumda
quote:
Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-
ARAPCAYA BEZİYOR BENİMKİ BUNUN Bİ DEGİSİGİYDİ BEN OZEliklerdeki efek ayarlarini kapadim oldu gene sende bi dene bide ekran cozunurlug programini dene wardi forumda
dediklerini yaptım ama yine aynı düzelmedi başka çözümü yokmu lütven biyardım edin arkadaşlar oyunu düzeltemiyyorum
text.bmd dosyasını değiştirmeyi dene. Başka bir sunucunun dosyasını kullan
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
text.bmd dosyasını değiştirmeyi dene. Başka bir sunucunun dosyasını kullan
text.bmd bu dosyayı nerden bulcam sende varsa link ver lütfen tşkr ederim
Server versionu nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Xoßi
Server versionu nedir ?
97d99 düzelmiyor ne yapacağımıda bilmiyor nasıl düzelir bu melet yaw format atsam düzelirmi acaba
bu arada benim de bir sorum olacak, ayrı konu açmak istemedim (: 97 de pencere modu olmuyor, ben pek bu modda oynazdım o yüzden pek bilgim yok, penceremodu yazılımı var, şu f12-f11 fonksiyonlu olan, benim istediğim tam pencere modu, bu yeni versiyonlarda kullanılan launcherlerdeki penceremodu gibi. yani oyuna direk pencerede açma (: sorunumu iyice anlattım galba :) bunu istememin sebebi de 2 ayrı oyuna girebilmek istemem. yani f11-f12 fonksiyonlu işieme yaramıyor. penceremodu reg dosyaları var fakat işe yaramıyor. penceremodu fonksiyonu olan launcherim de var fakat o da işe yaramadı, 97d de bu mümkün değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61
bu arada benim de bir sorum olacak, ayrı konu açmak istemedim (: 97 de pencere modu olmuyor, ben pek bu modda oynazdım o yüzden pek bilgim yok, penceremodu yazılımı var, şu f12-f11 fonksiyonlu olan, benim istediğim tam pencere modu, bu yeni versiyonlarda kullanılan launcherlerdeki penceremodu gibi. yani oyuna direk pencerede açma (: sorunumu iyice anlattım galba :) bunu istememin sebebi de 2 ayrı oyuna girebilmek istemem. yani f11-f12 fonksiyonlu işieme yaramıyor. penceremodu reg dosyaları var fakat işe yaramıyor. penceremodu fonksiyonu olan launcherim de var fakat o da işe yaramadı, 97d de bu mümkün değil mi ?
http://ul.to/sdde3w bu launcherı indirip roar dosyasına serverın ip adresini yazıp windows modu işaretleyip öyle gir oyuna.
dostum olmadı. yükleme paneli dolup simge durumuna iniyor, oyuna girmiyor
quote:
dostum olmadı. yükleme paneli dolup simge durumuna iniyor, oyuna girmiyor
Clientin içine atdın demi dosyaları ? Normalde açılması lazım. Eğer yine açılmazsa mainden girmeyi dene belki işe yaramıştır.
2006 yılından bu yana bu forumdayım, 2003 yılından bu yana mu oynuyorum, launcheri windows klasorune attım neyse okumamış olarak kabul ediyorum
mainden muchina.com için launcher tipi bir şey çıkıyor, bir işe de yaramıyor, yani mainden de oyuna giremiyorum. oyuna butun launcherlerle girebiliyorum, o launcherle giremedim. bence bu olmuyor galiba, birçok launcher denedim olmadı, kayıt dosyaları da faydasız. bi oyunu penceremodunda açamadm (:
quote:
2006 yılından bu yana bu forumdayım, 2003 yılından bu yana mu oynuyorum, launcheri windows klasorune attım neyse okumamış olarak kabul ediyorum
mainden muchina.com için launcher tipi bir şey çıkıyor, bir işe de yaramıyor, yani mainden de oyuna giremiyorum. oyuna butun launcherlerle girebiliyorum, o launcherle giremedim. bence bu olmuyor galiba, birçok launcher denedim olmadı, kayıt dosyaları da faydasız. bi oyunu penceremodunda açamadm (:
degisikbi olay ilk kez burda Gordum arapcamuyu:D
@-MalcolM-X- anlamadım
quote:
@-MalcolM-X- anlamadım
dedim ilk kez boyle biseyle karsilasiorum arapcaya benzior mesaj at sana bi program gonderem insallah olur
burada paylaşırsan sevinirim
burada paylaşırsan sevinirim OK sunu ayarlayam upload edem insallah olur ha bide bu serverin ismini ver hele