://rapidshare.com/files/372010010/Yeni_klas__r.rar.html Al kardes bunun icindekileri bi dene insallah olur icindeki windows mode en son surum
Arkadaşlar uzun süreli açık güzel bi private server varmı ya ? bildiğiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61
mu Leria, thexgaming serverı. sen de oynuyorsun.
ewet su an kasiorum ve oyle bi sorunla karsilasmadim hatta bugun char banlandi sen Bi lorenciyaya gel veya bana pm at İsmim SteLLa MalcolM_X banned:D rapidshare.com/files/372010010/Yeni_klas__r.rar
neden banlandın ? aslında bekliyordum, çok kısa sürede res atıp exc set çekmen şüphelendiriciydi, tamam capote mupie vs. işliyor serverde da bu kadar fazla belli ettirme (:
quote:
neden banlandın ? aslında bekliyordum, çok kısa sürede res atıp exc set çekmen şüphelendiriciydi, tamam capote mupie vs. işliyor serverde da bu kadar fazla belli ettirme (:
hehehehe:D SteLLa isimim yeni charin pm at san biraz esya ayalayam:D ben baska server bakcam:D
quote:
bu arada benim de bir sorum olacak, ayrı konu açmak istemedim (: 97 de pencere modu olmuyor, ben pek bu modda oynazdım o yüzden pek bilgim yok, penceremodu yazılımı var, şu f12-f11 fonksiyonlu olan, benim istediğim tam pencere modu, bu yeni versiyonlarda kullanılan launcherlerdeki penceremodu gibi. yani oyuna direk pencerede açma (: sorunumu iyice anlattım galba :) bunu istememin sebebi de 2 ayrı oyuna girebilmek istemem. yani f11-f12 fonksiyonlu işieme yaramıyor. penceremodu reg dosyaları var fakat işe yaramıyor. penceremodu fonksiyonu olan launcherim de var fakat o da işe yaramadı, 97d de bu mümkün değil mi ?