arkadşlar meraba bana bı yardım edersenız cok cok memnun kalırım sorun şu. bıtane abımın telefonundakı numaralrını senkronıze ederek bılgısayara ordan da farklı bır cep telefonuna gonderdık.fakat bunların bazıları eksık gıtmıs.ama outlook expressın ıcınde numaralar duruyodu.fakat abım sonradan tekrar senkronze ettıgınde numaraların hepsi gitmiş.şimdi telefona ve bılgısayara delı gıbı bakıyorum ama bulamıyorum.numaraları cok cok onemlı gercekten.bu arada telefon se p910i. nerdedır arkadaşlar bu numaralar bılgısayarın ıcınde nereye kaybolmuş olabılır. verecegınız destekler ıcın sımdıden cok tesekkur ederım hoşçakalın ıyı forumlar
eğer outlook express te görünüyorsa burada olmalı C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Microsoft\Address Book
mrsilver cevap verdıgın için tesekkur edrım ama o yazdıgın yere defalarca baktım orada sadece outlook da gordugum e-mail adreslerı var. ama senkronıze etmeden once orda numaralar da vardı fakat senkronızeden sonra adresler kaldı numaralar yok :(
outlook içinden baktığında contact olarak bu kişileri telefonları ile beraber görüyorsan verdiğim linkteki bir dosya içerinde yanılmıyorsam "wab" gibi birşey di orada olması lazım. ama outlook tada göremiyorsan geçmiş olsun demekten başka çözüm yok
ayrıca outlook ta varsa outlook tan excele export edebilirsin.