Şimdi Ara

Yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bi sorum var uzun zamandır ps3 almayı planlıyordum ve aldım ama kafamda şöle bi düşünce vardı oda steam ı ps3 bağlayıp kütüphanemdeki oyunları ps3 de oynayabilmekti bazı kişiler oynayabilirsin diyor bazı kişilerde oynayamassın diyor steamın sitesindede portalla ilgili bişey yazıyordu ama anlamadım şimdi sorum şu steam kütüphanemdeki oyunları ps3 te oynayabilirmiyim vede portalla ilgili olan olayı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• PS3'deki Steam sadece Portal 2'yi PC oyuncularıyla co-op oynamanı sağlar.Başka bir oyunla alakası yok.Başka birşeye yaramıyor Steam PS3'de.PS4 al şu günden sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    ama bir arkadaşım ben oynuyorum diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak269

ama bir arkadaşım ben oynuyorum diyor

Eğer PC oyunlarını PS3'ünden oynadığını söylüyorsa maçta atıyor.Tabi PS3'e linux yükleniyor.Ama direk resmi bir uygulama ile yapamazsın.Zaten linux Windows oyunlarını oynatmaz.PS3'deki linux la da en fazla 512mb gerektiren oyunları oynarsın.(?) PS3'deki Linux ne kadar iyi çalışır zaten. Tabi ben PS3 kullanıcısı değilim.Hiç sahip olmadım ama yok öyle şey.Ama PS4'e Win7 bile getirebilir modcular.Bu mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 30 Ekim 2014; 21:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.