Şimdi Ara

Yardım Edermisiniz ???? acil lazımda :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde HP COMPAQ NX6310 laptop var ama driverleri yok. HP nin kendi sitesine baktım fakat tam driver kısmına girince hata veriyor google de felan aradım ama bulamadım yardımcı olursanız cok sewinirim çok saolun ve hepinize kolay gelsin...

• http://members.driverguide.com Tam 400.000 driver var kesinlikle bulursun üyelik gerektiriyo ama download bedava. Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim dostum hemen bakıyorum...
  • Bulamadım ya oradanda hata veriyor yardımcılı olursunuzmu ? :)
  • Bilen Yokmu yaaaaaa.................................
  • hocam nasıl bi hata verio söylersen daa ii yardımcı olabiliriz ben girdim sitesine açıldı indirime hazır adres bu. Be onu windows xp professional olrak ayarladım sen istersen deiştirebilirsin. Kolay gelsin
    burdan indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2005 -- 23 Ocak 2007; 12:08:43 >
  • oraya kadar benımde acılıyor fakat asagıdan drıverlerden bırını secınce sayfa goruntulemıor hangısını sectıgıme onemlı deıl hepsıne sayfa goruntulenemıyor :S delı oldum sabahtan berı drıver arıyorum :S:S:S:
    HELP ME....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHiM4RiC -- 23 Ocak 2007; 12:08:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cHiM4RiC

oraya kadar benımde acılıyor fakat asagıdan drıverlerden bırını secınce sayfa goruntulemıor hangısını sectıgıme onemlı deıl hepsıne sayfa goruntulenemıyor :S delı oldum sabahtan berı drıver arıyorum :S:S:S:
    HELP ME....

benim açılıo hocam download ettim ben birini. En kötü bi internet kafeden dene yada ben firefox kullnaıoyorum onlan dene belki sen ie ile deniyosundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2005 -- 23 Ocak 2007; 12:11:02 >
  • bende acılmıyor ya pffff yeni windows kurdum neden acılmaz :S
  • bi de firefox ile dene denemediysen ben onla denedim çünkü

• açıldı hocam senin makinede yada nette bi sorun var heralde.
  • eet sanırım neyse ben daha urasayım DNS felanda gırdım telekomdan alıp ama acılmadı sımdı firefox indiyorum bide öle deniycem bakalım nolcak çok saol hacım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.