Bildirim
YARDIM EDERMİSİNİZ Bİ LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka arkadaşlarla niye kıyaslıyorsun ki onlarla birebir aynı sistemi mi kullanıyorsun?? hata bi çok şeyden dolayı weriyor olabilir..ram yetmezse oyunda kasılmalar olur diye düşünüyorum..ekran kartın yetmeyebilir,ram az gelio olabilir..oyunu doğru düzgün kuramamış olabilirsin..bide nasıl bir hata verdiğini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz..ne hatası werdiğini yaz neden kaynaklandığını daha çabuk bulabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: falçata_kasatura
BEYLER BENDE 512 DDR VAR BAZI OYUNLARI YÜKLERKEN OYUNLARDA HATA VERİYO AMA BAŞKA ARKADAŞLARIN PC LERİNDE DENİYORUZ AÇIYOR BUNUN SEBEBİ RAM DEN OLABİLİR DİYOLAR SİZCE DORUMU?
-
babacan saol i,lgilendin için hata şöyle cd yüklemeye başlıyo yukardan aşşa doğru dosyaları sayyo sayarken bi kaç dosyada kırmızı hata görünüyo daha sonra oyun tamammen yükleniyo ekran kartım rammım kaldırıyo onlara baktım sonra crackını atıyorum tıklıyorum oyuna tam sıyah ekran geliyo oyun açılıyo sanıyom bekliyom bekliyom oyun gelmiyo siyah ekranda kalıyo hatada vermiyo siyah ekranda bekliyo -
Oyunu tekrar kaldır baştan kur derim sanırsam bazı oyun dosyaları eksik olabilir..oyunun gerektirdiği minimum özellikleri falan bir oku neler istiyor bide ok_?
quote:
babacan saol i,lgilendin için hata şöyle cd yüklemeye başlıyo yukardan aşşa doğru dosyaları sayyo sayarken bi kaç dosyada kırmızı hata görünüyo daha sonra oyun tamammen yükleniyo ekran kartım rammım kaldırıyo onlara baktım sonra crackını atıyorum tıklıyorum oyuna tam sıyah ekran geliyo oyun açılıyo sanıyom bekliyom bekliyom oyun gelmiyo siyah ekranda kalıyo hatada vermiyo siyah ekranda bekliyo
-
valla okudum oyun mafyanın son çıkanı 64 ekran kartı 256 ram bende 128 ekran kartı 512 ram var -
Grafik ayarlarını düşürmeyi dene o zaman..sistemin kaldırdığına göre sorun başka bişiyde..oyunu kaldır tekrar yükle..oyunun bazı dosyalarını eksik yüklemiş olabilir..bide düşük çözünürlükte dene derim
quote:
valla okudum oyun mafyanın son çıkanı 64 ekran kartı 256 ram bende 128 ekran kartı 512 ram var
-
babacan bendede oldu ben format atmıştım ekran kartının driverlarını bi güncelle sen başka oyunlarda bunu yapiyomu bak bide ona gore bişey bulalım -
şimdi gene denedim ama ene olmadı buseferde tüm cd leri winrar la açıp öyle yükledim gene aynı ama arkadaşlarda açıyo bu oyunu benim ekran kartı falan kaldırıyo herşey tamam ama oyuna tıkladımda oyun açılır gibi oluyo siyah ekran geliyo orda kalıyo devamı gelmiyo neden olabilir yaa:((( -
oyunu calisirken yada yuklerken fatal yada baska bir hata veriosa ramin takıldıgı slotu değiştir.bizzat başimıza geldide.simdi sorunsuz kullanioz -
boyle sorunlar bize çok geliyo babacan sen once bios pilini bi çıkar olmazsa o arkdaşın yakınlardaysa onun ekran kartı ve ram ini al bi değiştirsene tek tek dene sorunun ne olsugunu anla parçalarla alakalı bir sorun olması lazım bendeolsaydım crack falan tama yapiliyomu deneyerek bakardım -
çok tşk ettim ilginiz için bide öyle deniyim bakim belki olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X